Proselection

T:  7022 7079

Kreditorbogholder søgestil vikariat på minimum 6 måneder med mulighed for fastansættelse til større virksomhed på Djursland

Kreditorbogholder søges til vikariat på minimum 6 måneder med mulighed for fastansættelse til større virksomhed på Djursland

Beskrivelse

Til en af vores kunder på Djursland søger vi en kreditorbogholder til et længerevarende vikariat med rigtig gode muligheder for fastansættelse. Som kreditorbogholder får du en varieret hverdag i et behageligt arbejdsmiljø. Du vil indgå i en regnskabsfunktion på 18 medarbejdere, hvor du får en kollega indenfor kreditorbogholderiet, hvorfor du har gode muligheder for at få sparring på opgaverne. I det daglige vil du referere til en regnskabschef. Dine opgaver vil bestå af daglige driftsopgaver i bogholderiet, og du vil desuden hjælpe til, hvor der ellers er behov for din hjælp. Der er tale om en midlertidig ansættelse på minimum 6 måneder med mulighed for fastansættelse.

Arbejdsopgaver

  • Afstemninger
  • Kontering
  • Betalinger
  • Bogføring
  • Workflow
  • Scanning af fakturaer
  • Besvarelse af henvendelser vedrørende kreditorer
  • Vedligeholdelse af leverandør stamdata
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er tale om en solid og veldrevet handelsvirksomhed, der i alt beskæftiger 150 medarbejdere. Virksomheden har eksisteret i mange år og har et stærkt brand indenfor den branche, hvor de opererer. I virksomheden eksisterer der en uformel og behagelig atmosfære. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold herunder kantineordning.

Personlige kompetencer

Som person er du åben, hjælpsom og imødekommende, og gør dit for at præge det gode humør på arbejdspladsen. Du har en struktureret og detaljeorienteret arbejdsstil og tager ansvar for egne opgaver. Derudover er du nysgerrig og åben for at hjælpe til med nye opgaver.

IT-kompetencer

Du har stærke IT-kompetencer.

Det er en fordel hvis du har erfaring med Ax, men ikke et krav.

Erfaring & uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse.

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Christina Nielsen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3485
Kontrakt type / Vikariat
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Djursland
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk