Proselection

T:  7022 7079

Kvalitetsfokuseret bogholdersøges til mellemstor organisation på Fyn

Kvalitetsfokuseret bogholder søges til mellemstor organisation på Fyn

Beskrivelse

I en mellemstor dansk organisation beliggende på Fyn, bliver du en af tre regnskabsassistenter, der har fokus på de udenlandske forhold. Den samlede regnskabsmæssige administration består af syv personer, hvorfor der er rig mulighed for sparring på tallene. Dine opgaver ligger inden for følgende områder.

Arbejdsopgaver

  • Bogføring
  • Betalinger
  • Faktureringer
  • Medlemshåndtering, opdatering
  • Mailservicering
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Organisationen er netærksbaseret og fremmer etableringen af forbindelser i erhvervslivet både nationalt såvel som internationalt. Man leverer i høj kvalitet på de kerneområder, man har valgt at beskæftige sig med. Virksomheden har en adfærd, der afspejler, at medarbejderne er en væsentlig ressource.

Personlige kompetencer

Du tager ansvaret, og du har en robust og struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver. Du træder til, der hvor behovet er størst, og du trives samtidig med at have ansvar for dine egne arbejdsopgaver. Du har let til smil og lever på daglig basis en engageret og smilende indsats.

IT-kompetencer

C5+ Excel

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Engelsk pr. mail er et krav

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen 

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3683
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Fyn
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk