Proselection

T:  7022 7079

Lærenem ogserviceminded regnskabsassistent søges til spændende medievirksomhed i København

Lærenem og serviceminded regnskabsassistent søges til spændende medievirksomhed i København

Beskrivelse

Er du en arbejdsom og imødekommende regnskabsassistent, som brænder for bogholderiet, dets processer og arbejdsopgaver? Befinder du dig godt i et energisk og dynamisk miljø hos en vækstende medievirksomhed? Så er du lige den, som vi søger.

Som regnskabsassistent vil du blive en del af en spændende virksomhed med mere end 100 medarbejdere. I stillingen vil du varetage opgaver som fakturering, bogføring, afstemninger samt assistere virksomhedens økonomichef. I virksomheden finder du en uformel stemning med højt til loftet, og der lægges stor vægt på at løfte i flok. Du vil i ansættelsen have indflydelse på planlægningen af din arbejdstid således, at den passer bedst til dig.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Fakturering
  • Bogføring af indbetalinger
  • Rykkerhåndtering
  • Håndtering af kreditorer
  • Betalinger
  • Afstemninger
  • Deltagelse i proces- og systemoptimeringer
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Her er tale om en spændende og moderne medievirksomhed, der blev grundlagt i 2016 og siden har vækstet kontinuerligt. I dag har virksomheden mere end 100 medarbejdere og flere er på vej. Virksomheden står for at levere konsulentydelser inden for digital markedsføring. I virksomheden opleves en energisk og nyskabende stemning, der prioriterer gode personaleforhold i form af hjemmearbejdsdage, sundhedsforsikring og lækker frokostordning.

Personlige kompetencer

Vi forestiller os, at du er en frisk, lærenem og omstillingsparat person, som ikke er bange for tage fat. Du arbejder struktureret og kan have mange bolde i luften på samme tid samt giver en hjælpende hånd til dine kollegaer ved behov. Ligeledes er du fleksibel, proaktiv og trives i et dynamisk miljø, som arbejder innovativt.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Uddannelse & Erfaring

Du er gerne nyuddannet inden for regnskab og økonomi med mod på at blive lært op i stillingen. Alternativt har du nogle års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog

Dansk og lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen & Nicoline Kjær

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. 

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3875
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk