Proselection

T:  7022 7079

Løn- ogkreditorbogholder søges til spændende medievirksomhed beliggende centralt i Valby

Løn- og kreditorbogholder søges til spændende medievirksomhed beliggende centralt i Valby

Beskrivelse

Som løn- og kreditorbogholder får du ansvaret for virksomhedens lønkørsel til ca. 150 medarbejdere. Herudover vil du varetage virksomhedens kreditorbogholderi og stå for rejseafregninger. Du vil samarbejde tæt med virksomhedens regnskabschef samtidig med at du løbende vil være i kontakt med produktionsledere og håndtere henvendelser fra kollegaer.

Dine opgaver vil primært være:

Arbejdsopgaver

  • Lønkørsel fra a-z til månedslønnede og freelancere

  • Refusioner

  • Rejseafregninger

  • Bogføring af løn og kreditorer

  • Kreditorer a-z

  • Afstemninger

  • Backup for kollegaer

  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en spændende medievirksomhed med ca. 20 medarbejdere og omkring 100-150 tilknyttede freelancere. Virksomheden oplever stor vækst og er del af en større international koncern, der er repræsenteret i mange lande. I den danske virksomhed er der et dynamisk og proaktivt miljø, hvor der hersker en humoristisk omgangstone. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold med sundhedsforsikring, parkering, sociale arrangementer, kantine og billetter til spændende arrangementer.

Personlige kompetencer

Du er fagligt stærk og selvstændig i din tilgang til opgaverne, du kender dine tal og er vant til at overskue flere opgaver på én gang. Du formår at arbejde selvstændigt såvel som at skabe kontakter rundt omkring i organisationen. Endvidere har du en vedholdende tilgang og evne til at stå fast. Du har et godt overblik, er fleksibel og giver en hånd med, hvor der er behov. Desuden er du servicemindet og proaktiv.

IT-kompetencer

Erfaring med Visma og SAP er en fordel, men ikke et krav

Uddannelse og erfaring

Solid allround regnskabserfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Helene Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3705
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Valby
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk