Proselection

T:  7022 7079

Lønansvarlig søgestil spændende virksomhed i vækst beliggende på Frederiksberg

Lønansvarlig søges til spændende virksomhed i vækst beliggende på Frederiksberg

Beskrivelse

Som lønansvarlig får du en alsidig og spændende hverdag, hvor du vil have en central rolle i organisationen. Du vil blive ansvarlig for varetagelsen af lønnen til dine danske kolleger og have samarbejde med lønbureauer, som varetager lønkørslen til virksomhedens medarbejdere i den øvrige EMEA-region. Endvidere vil du blive ansvarlig for virksomhedens bonusprogram fra A-Z og få en central rolle i den årlige lønreguleringsproces. Du vil i hverdagen være del af det danske finansteam og få en bred kontaktflade i hele organisationen. Du vil være med på en spændende rejse og have mulighed for at blive lært op i de lønkompetencer, som du måske ikke allerede har. Der vil derfor være gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Dine opgaver vil primært være:

Arbejdsopgaver

 • Lønudarbejdelse til 40 medarbejdere i Danmark
 • Oprettelse og vedligeholdelse af stamdata
 • Samarbejde med lønbureauer i EMEA-regionen
 • Afstemninger
 • Lønrapportering
 • Deltagelse i månedsafslutning og ved revision
 • Hjælpe med HR-administration, herunder kontrakter
 • Håndtering af bonusprogrammet, herunder løbende hensættelser og den årlige bonusproces
 • Håndtering af årlige lønreguleringer
 • Lønallokering
 • Optimering og udvikling af lønprocesser
 • Ad-hoc

Om virksomheden

Virksomheden er en handelsvirksomhed som udvikler, designer og sælger innovative IT-produkter og er stiftet i Danmark i 2001. Virksomheden har i dag kontorer i Danmark, USA og Asien og oplever en høj vækst, som forventes at fortsætte i den kommende årrække. Virksomheden beskæftiger ca. 300 medarbejdere globalt og har ca. 40 medarbejder på hovedkontoret i Danmark. På det danske hovedkontor hersker der en uformel, professionel og humoristisk tone i hverdagen. Virksomheden tilbyder gode ansættelsesforhold herunder bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning.

Personlige kompetencer

Som person er du servicemindet og proaktiv og udviser nysgerrighed, selvstændighed og ansvarsbevidsthed i det daglige. Du er vedholdende, struktureret og grundig i din tilgang til arbejdsopgaverne. Du er en engageret medarbejder, der har en positiv indstilling og bidrager til et godt samarbejde med dine kolleger. Da du vil indgå i en vækstvirksomhed, trives du med at være del af realiseringen af virksomhedens udvidelse globalt.

IT-kompetencer

Du er en erfaren bruger af et eller flere lønsystemer

Uddannelse og erfaring

Du har minimum 5 års erfaring med lignende opgaver og har en relevant uddannelse indenfor økonomi

Sprog

Dansk og engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3653
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Frederiksberg
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk