Proselection

T:  7022 7079

Lønkonsulent søgestil kvalitetsorienteret og vækstende virksomhed i Smørum

Lønkonsulent søges til kvalitetsorienteret og vækstende virksomhed i Smørum

Beskrivelse

I en kvalitetsorienteret og vækstende virksomhed, hvor dit fokus er på lønhåndteringen fra A-Z, får du syv kompetente kolleger, som dine nærmest samarbejdspartnere. Du får eget ansvar for en kundeportefølje, der modsvarer din erfaring og dine kompetencer. Opgaverne bliver løst i en tæt sparring med dine nærmeste kolleger, der alle forstår vigtigheden af at løfte i flok.

Arbejdsopgaver

  • Løn
  • Lønudregning
  • Lønkontrol
  • Lønudbetaling
  • Refusion
  • Afstemninger
  • Kundekorrespondance
  • Diverse ad-hoc opgaver

Om virksomheden

Der er her tale om en kvalificeret virksomhed med mere end 35 ansatte på matriklen. Virksomheden forestår lønafviklingen for både helt små og ganske store kunder. Virksomheden er en del af en velkonsolideret organisation, der har mere end 30 kontorer i hele Skandinavien. Man har et fokus på at skabe de rette rammer for sine medarbejdere, og har absolut en adfærd, der afspejler, at medarbejderne er en væsentlig ressource.

Personlige kompetencer

Du er selvkørende, proaktiv, struktureret og holder et rigtigt godt humør. Du fungerer godt i velfungerende fællesskab, hvor alle kender hinanden og er interesserede i, at man kommer i mål hver dag. Du har en velafbalanceret tilgang til det ansvar, du er blevet tildelt, og du har stor forståelse for, at ingen kommer i mål alene.

IT-kompetencer

Lønsystemer generelt, gerne Lessor

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

[ Tilbage ]

Job ID / 3209
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Smørum
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk