Proselection

T:  7022 7079

Medarbejder medfokus på løn søges til TV 2 DANMARK i Odense

Medarbejder med fokus på løn søges til TV 2 DANMARK i Odense

Beskrivelse

Som medarbejder med fokus på løn får du en alsidig og spændende hverdag i et dynamisk hus. Du vil blive del af en større økonomiafdeling med placering i lønteamet, som skal udvides - i dag består lønteamet af 2 medarbejdere. Dit fokus i stillingen vil være varetagelse af opgaver indenfor lønområdet, og du vil have mulighed for at blive lært op i de lønkompetencer, som du måske ikke allerede har. Det vigtigste er, at du har erfaring med økonomi og regnskab og har lyst til at arbejde med lønrelaterede arbejdsopgaver fremadrettet. Der vil derfor være gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Dine opgaver vil blive tilpasset din erfaring og vil fx være:

Arbejdsopgaver

  • Oprettelse og vedligeholdelse af stamdata
  • Vejledning af kolleger i regler omkring barsel, ferie, overenskomster mv.
  • Administrative lønopgaver
  • Lønberegning og lønudbetaling for fastansatte, timelønnede og honorarmodtagere
  • Indberetning af løn, skat etc. til offentlige myndigheder
  • Udarbejdelse af lønmateriale til beslutningstagere og revisorer
  • Tilbagesøgning af refusioner
  • Udarbejdelse af afstemninger og specifikationer
  • Deltagelse i månedsafslutning
  • Ad-hoc opgaver

Om virksomheden

TV 2 Danmark A/S beskæftiger ca. 1.300 medarbejdere og driver TV 2 samt en række søsterkanaler som for eksempel TV 2 News og TV 2 Zulu, samt en række online tjenester.  I virksomheden er der en uformel stemning, som blandes med en dynamisk tilgang til opgaverne og en professionel tilgang til kunderne. Der lægges vægt på gode personaleforhold, hvilket bl.a. afspejler sig i lang anciennitet blandt medarbejderne. Der tilbydes en god pensionsordning, sundhedsforsikring, personaleforeninger og kantineordning.

Personlige kompetencer

Som person er du nysgerrig, serviceminded og ansvarsbevidst. Derudover er du pligtopfyldende, struktureret og har øje for detaljer. Du er en engageret medarbejder, der møder på arbejde med en positiv indstilling og bidrager til et godt samarbejde med dine kolleger. Desuden er du proaktiv og samt udviklings- og løsningsorienteret. Du er kunne holde det godt humør selv på dage med mange opgaver

IT-kompetencer

Du er en erfaren bruger af et eller flere økonomisystemer samt god til Excel

Uddannelse og erfaring

Du har minimum 3-5 års erfaring indenfor økonomi og/eller løn

Sprog

Dansk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Kristine Lorentzen

Asøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

TV 2 DANMARK er én af Danmarks største medievirksomheder med en mangeårig, stærk position på det danske tv-marked og med høje digitale ambitioner. Virksomheden driver public service-kanalen TV 2 og streamingtjenesten TV 2 PLAY samt nichekanalerne TV 2 ZULU, TV 2 CHARLIE, TV 2 FRI, TV 2 NEWS, TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X. Samlet set er kanalfamilien Danmarks mest populære, og sammen med TV 2 PLAY, tv2.dk og TV 2s apps har TV 2 kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. TV 2 driver public service-virksomhed på et kommercielt grundlag, og årsomsætningen på ca. 2,8 milliarder kroner udgøres af både reklame- og abonnementssalg. TV 2 har omkring 1300 ansatte og hovedkontor på Kvægtorvet i Odense

 

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3696
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Odense
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk