Proselection

T:  7022 7079

Engageret regnskabsmedarbejdersøges til vækstende og spændende virksomhed i Herlev

Engageret regnskabsmedarbejder søges til vækstende og spændende virksomhed i Herlev

Beskrivelse

Som regnskabsmedarbejder bliver du en del af en afdeling på i alt seks medarbejdere, og du kommer til at referere til virksomhedens regnskabschef. Du får dine egne ansvarsområder, men vil ligeledes blive en del af en afdeling, som løfter i flok. Der er her tale om en nyoprettet stilling, hvorfor der er gode muligheder for at sætte dit eget præg på funktionen. Du vil få en spændende hverdag i en vækstende virksomhed med gode muligheder for at arbejde med mange varierende arbejdsopgaver. Opgaverne er bl.a.:

Arbejdsopgaver

  • Finansbogholderi
  • Afstemninger
  • Intrastat
  • Moms
  • Udsendelse af rykkere
  • Fakturering
  • Bogføring
  • Back-up på løn
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Der er her tale om en velfungerende og professionel virksomhed, der har eksisteret i mere end 40 år som opererer på det internationale marked, med tilhørende datterselskaber. I Danmark beskæftiger virksomheden ca. 80 ansatte fordelt på to lokationer. I virksomheden hersker der en uformel atmosfære med frihed under ansvar. Der tilbydes gode personaleforhold i form af kantineordning, sundhedsforsikring og pensionsordning.        

Personlige kompetencer

Du arbejder struktureret, ansvarsfuldt og kvalitetsbevidst med dine opgaver og er ærekær omkring det arbejde, du leverer. Du trives i en dynamisk virksomhed og kan håndtere mange opgaver ad gangen. Som person er du nysgerrig, ser muligheder og har gåpåmod, hvorfor du har lyst til at udvikle dig i stillingen. Du social, positiv og engageret i din arbejdsplads og trives med at arbejde med opgaver, der kræver struktur og grundighed.

IT-kompetencer

Du har gode IT-kompetencer                   

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Christina Nielsen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3174
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Herlev
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk