Proselection

T:  7022 7079

Økonomiassistent medudviklingspotentiale søges til vækstende og velkonsolideret virksomhed i Herning

Økonomiassistent med udviklingspotentiale søges til vækstende og velkonsolideret virksomhed i Herning

Beskrivelse

I en velkonsolideret og succesfuld produktionsvirksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, bliver du med reference til virksomhedens økonomichef ansvarlig for følgende opgaver.

Arbejdsopgaver

  • Debitorstyring
  • Kreditorstyring
  • Bogføring
  • Periodiseringer
  • Afstemninger
  • Moms
  • Månedsrapportering, hjælp til
  • Diverse ad-hoc opgaver

Om virksomheden

Der er her tale om en mellemstor danskejet virksomhed med fuld værdikæde. Der sælges gennem webshops på udvalgte europæiske markeder og, der sælges gennem detailkæder og butikker. Virksomheden har en uformel tone, hvor der er højt til loftet og gode forhold for alle ansatte. Man har fokus på balancen mellem arbejde og privatliv.

Personlige kompetencer

Du er selvkørende, proaktiv, struktureret og holder et rigtigt godt humør. Du er stærk på dine tal, og du holder altid dine tidsfrister. Du forstår at overskue hele bogholderiet uden at miste fokus på detaljen. Du er ikke bange for at erkende dine begrænsninger, og så følger du altid op på dine ansvarsområder.

IT-kompetencer

Erfaring med ERP-systemer og stærk på Excel

Uddannelse

Merkonom

Sprog

Engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Christina Laursen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3334
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Herning
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk