Proselection

T:  7022 7079

Omstillingsparat ogerfaren debitorbogholder søges til international servicevirksomhed beliggende i Køge

Omstillingsparat og erfaren debitorbogholder søges til international servicevirksomhed beliggende i Køge

Beskrivelse

Brænder dit hjerte for debitorbogholderi? Trives du i et internationalt miljø, hvor der er højt til loftet? Så er denne stilling lige noget for dig. Som debitorbogholder bliver du en del af virksomhedens økonomiafdeling på fire medarbejdere, hvor du vil blive ansvarlig for virksomhedens debitorbogholderi fra A-Z. Du vil få en spændende arbejdsdag, hvor der er mulighed for, at du kan sætte dit præg på arbejdsopgaverne. Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

  • Debitorer
  • Debitorstyring
  • Fakturering
  • Rykning af debitorer
  • Udligning af debitorer
  • Opgørelse af reguleringer
  • Deltagelse i måneds- og årsafslutning
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en virksomhed, som i Danmark består af 55 medarbejdere, og er en del af en stor international koncern med mere end 6.000 medarbejdere på verdensplan. Virksomheden har eksisteret i ca. 60 år og er markedsledende i både Danmark og internationalt. På det danske hovedkontor hersker en uformel stemning med gode kolleger. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold som pension, sundhedsforsikring samt sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du er selvkørende og detaljeorienteret samt arbejder grundigt med dine arbejdsopgaver. Som person er du omstillingsparat og imødekommende. Du forstår at tage ansvar for dine opgaver og evner at holde fokus på detaljen. Derudover formår du at arbejde målrettet og struktureret. Endvidere har du en frisk og positiv til hverdagen og giver gerne en hjælpende til dine kolleger.

IT-kompetencer

Du har gerne erfaring med SAP og har solide IT-kundskaber.

Erfaring & uddannelse

Gerne Merkonom, HD-R del 1 eller tilsvarende. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale.

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Helene H. Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3825
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Køge
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk