Proselection

T:  7022 7079

Omstillingsparat ogfrisk regnskabsmedarbejder søges til en stor dynamisk fødevarevirksomhed

Omstillingsparat og frisk regnskabsmedarbejder søges til en stor dynamisk fødevarevirksomhed

Beskrivelse

Har du lyst til at blive en del af et friskt regnskabshold i en vækstende virksomhed med højt til loftet? Er du en pålidelig og lærelysten regnskabsmedarbejder, som trives med allroundbogholderiet? Så er du lige den medarbejder, som vi søger.

Du vil som regnskabsmedarbejder blive en aktiv del af regnskabsholdet og få en dynamisk hverdag med mange forskellige regnskabs-opgaver og processer. Der prioriteres også i afdelingen, at man løfter i flok og er gode til hjælpe hinanden ved behov. Dine arbejdsopgaver vil være alsidige, og der vil være mulighed for at præge egne arbejdsgange.

Dine opgaver til blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Kreditorstyring (workflow)
  • Fakturahåndtering (begrænset kun internt)
  • Debitor herunder rykning
  • Afstemninger
  • Oprettelse af stamdata
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Her er tale om en stor veletableret og innovativ virksomhed inden for catering, handel og produktion af fødevarer. På kontoret i København sidder der ca. 70 medarbejdere, men samlet i virksomheden er der mere end 800 medarbejdere. I virksomheden eksisterer der en uformel og behagelig atmosfære, hvor højt engagement præger hverdagen. Der tilbydes gode personaleforhold bl.a. i form af en god frokostordning, sociale arrangementer, fleksibilitet samt pensionsordning og sundhedsforskning.

Personlige kompetencer

Du har en struktureret, detaljeorienteret og proaktiv tilgang til dine opgaver, og du forstår at arbejde selvstændigt med dine ansvarsområder. Samtidig er du en holdspiller, der ønsker at være en del af et team, hvor man hjælper hinanden. Du har en god talforståelse og kan også forholde dig kritisk til tallene. Som person er du imødekommende og serviceminded, og du møder på arbejde med godt humør og en positiv indstilling.

IT-kompetencer

Du har flair for IT og er vant til at bruge Excel til dagligt

Erfaring & uddannelse

Du har 3-5 års erfaring fra en lignende stilling

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen & Nicoline Kjær

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3986
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk