Proselection

T:  7022 7079

Pålidelig regnskabsassistentmed fokus på kreditorbogholderi søges til dynamisk virksomhed i Charlottenlund

Pålidelig regnskabsassistent med fokus på kreditorbogholderi søges til dynamisk virksomhed i Charlottenlund

Beskrivelse

Er du en dygtig og erfaren regnskabsassistent, som brænder for kreditorbogholderiet, dets processer og arbejdsopgaver? Trives du i et dynamisk og uformelt miljø med god stemning? Så er du lige den, som vi søger.

Som regnskabsassistent vil du blive en aktiv del af regnskabsfunktionen i Charlottenlund, som består af fire kollegaer udover dig selv. Her vil du hovedsageligt varetage kreditorbogholderiets mange facetter for flere af virksomhedens selskaber. Du vil også være med til at assistere teamet i forhold til andre regnskabsmæssige opgaver, da der i virksomheden lægges vægt på at løfte i flok. Hos virksomheden er der højt til loftet, og du vil kunne have stor indflydelse i forhold til planlægning af din arbejdstid således, at den passer bedst til dig. Stillingen på 30 timer pr. uge.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Håndtering af indkomne fakturer i kreditorflow
  • Betalinger
  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Backup for kollegaer
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en solid vidensvirksomhed på ca. 35 medarbejdere, der blev etableret i 2011 og er i stabil vækst. Virksomheden består af godt 80 selskaber. De står bl.a. for at bygge og udvikle byggeprojekter over hele Danmark. Disse byggeprojekter udlejes eller sælges herefter til private og virksomheder. Virksomheden gør meget for at styrke lokalmiljøet og bakke op om gode initiativer i de nærområder, hvor de bygger. Der eksisterer en uformel og behagelig atmosfære med god stemning i virksomhedens imponerende lokaler i Charlottenlund. Ydermere prioriteres gode personaleforhold med bl.a. sundhedsforsikring og lækker frokostordning.

Personlige kompetencer

Du er en imødekommende, kvalitetsbevidst og selvkørende person, som ikke er bange for tage fat og har erfaring med at udføre kreditorbogføring for flere selskaber. Du formår at holde et godt overblik og tager ansvar for dine opgaver samt give en hjælpende hånd til dine kollegaer ved behov. Det forventes, at du er godt bekendt i dit fag og har flere års erfaring fra lignede stillinger.

IT-kompetencer

Du har gerne erfaring med E-conomic

Uddannelse & Erfaring

Flere års erfaring fra lignende stillinger er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen & Nicoline Kjær

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. 

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3845
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Deltid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Charlottenlund
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk