Proselection

T:  7022 7079

Passioneret bogholdersøges til dynamisk, vækstende handelsvirksomhed i Vejle

Passioneret bogholder søges til dynamisk, vækstende handelsvirksomhed i Vejle

 

Beskrivelse

I en dynamisk, passioneret og åben kultur bliver du ansvarlig for virksomhedens daglige bogføring. I det omfang, du har lyst til at være med på mere komplekse opgaver, er der i et tæt samarbejde med virksomhedens Økonomichef rigtigt gode muligheder for dette også. I udgør sammen et stærkt passioneret team, der fungerer som et godt kvalificeret bagland for virksomheden som helhed. Dine opgaver vil være som følger.

Arbejdsopgaver

  • Debitorer
  • Kreditorer
  • Finans
  • Betalinger
  • Moms
  • Afgifter
  • Lagerstyring
  • Indberetninger
  • Rapportering, hjælp til
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Virksomheden er på en spændende vækst rejse, og søger i den forbindelse kvalificerede medarbejdere til nøgleroller – herunder bogføringVirksomheden fungerer i et dynamisk, hektisk og passioneret miljø. Man opererer i et skiftende, digitaliseret og spændende felt, hvor det er helt afgørende at have fingeren på pulsen. Virksomheden har fokus på sine medarbejdere, dynamik og passion går hånd i hånd med trivsel

Personlige kompetencer

Du kender dine tal, du er fokuseret, nysgerrig og passioneret omkring dine kompetencer. Du tænker ud af boksen uden at miste fokus, og du byder meget gerne ind med den god ide. Du er klar over vigtigheden i at levere kvalitet til tiden, og så fungerer du rigtigt godt i en foranderlig hverdag, hvor du formår at være med til at holde fokus.

IT-kompetencer

Economic eller andre ERP-systemer og Excel

Uddannelse

Du har en relevant uddannelsesbaggrund inden for regnskab

Sprog

Dansk + Engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3664
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifkationer
Sted / Vejle
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk