Proselection

T:  7022 7079

Proaktiv regnskabsansvarligsøges til interessant servicevirksomhed i Hvidovre

Proaktiv regnskabsansvarlig søges til interessant servicevirksomhed i Hvidovre

Beskrivelse

Nyder du at arbejde i et energisk og dynamisk arbejdsmiljø med højt til loftet? Kan du stå med ansvaret for en spændende virksomheds økonomifunktion fra A-Z? Så er det dig, som vi søger.

Som regnskabsansvarlig vil du få en hverdag, der spænder vidt og bredt, da du vil stå for al det daglige bogholderi, samt rapportering, budgettering og likviditetsstyring. Du vil referere til virksomhedens administrerende direktør og få indflydelse på at planlægge og tilrettelægge dine egne arbejdsopgaver. Hos virksomheden eksisterer en uformel stemning med højt til loftet og masser af respekt for hinandens kompetencer.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

Arbejdsopgaver

 • Finans-, kreditor- og debitorstyring
 • Bogføring
 • Afstemninger
 • Projektopfølgning
 • Rapportering
 • Hensættelser
 • Likviditetsstyring
 • Budget og budgetopfølgning
 • KPI’er
 • Vedligeholdelse og opfølgning
 • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en dansk kvalitetsfokuseret servicevirksomhed, der er en del af en norsk koncern. Virksomheden beskæftiger ca. 40 medarbejdere, hvor 14 har deres daglige gang på kontoret. I virksomheden hersker et moderne og entreprenant miljø, hvor der er fokus miljøvenlig drift. De er også miljøfyrtårn-certificeret og Grønt Punkt-medlem. Til dagligt på kontoret eksisterer en behagelig og proaktiv atmosfære, hvor der lægges vægt på, at alle respekteres og trives. Virksomheden prioriterer derfor også gode personaleforhold i form af sociale arrangementer og pensionsordning.

Personlige kompetencer

For at besidde stilling forestiller vi os, at du er selvkørende, fagligt stærk og ansvarsfuld omkring dine arbejdsopgaver. Du trives og motiveres af en alsidig hverdag, som spænder over den fulde pallette af regnskabsopgaver. Ligeledes er du proaktiv og besidder masser af gåpåmod for at løse og kvalitetssikre dine opgaver til tiden. Det vil være en fordel, at du har erfaring fra lignende stillinger.

IT-kompetencer

Du har flair for IT. Excel er et krav.

Erfaring & uddannelse

Gerne Merkonom eller HD-R uddannelse.

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Nicoline Kjær

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3844
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Hvidovre
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk