Proselection

T:  7022 7079

ProSelection søgerrekrutteringsassistent i København

ProSelection søger rekrutteringsassistent i København

I ProSelection har vi specialiseret sig os i at finde medarbejdere indenfor regnskab og økonomi til store som små virksomheder, hvor vi tilbyder rekrutterings- og vikarservice over hele landet. Som rekrutteringsassistent vil du varetage dele af rekrutteringsprocessen i tæt samarbejde med virksomhedens øvrige ansatte. Dine primære opgaver vil være koncentreret omkring interview af kandidater, bl.a. ved hjælp af en personlighedstest og andre typer af test, som du vil blive certificeret i at bruge.

Vi arbejder tæt sammen og på tværs af hinanden om at nå de fælles mål. Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads med en uformel og arbejdsom stemning, samt en god frokostordning. Dine primære opgaver vil være:  

Arbejdsopgaver

  • Afholdelse af interviews
  • Tilbagemelding på personlighedstest
  • Udarbejdelse af personprofiler
  • Indkaldelse af kandidater til interview
  • Opdatering af kandidatdatabase
  • Afslag til kandidater
  • Ad hoc

Om dig

Du er udadvendt og empatisk af natur, og samtidig god til at lytte og observere. Du befinder dig godt i dialog med alle slags mennesker både assistenten og direktøren. Du tager ansvar for dine selvstændige opgaver, som du har en pligtopfyldende og energisk tilgang til. Du har en fleksibel indfaldsvinkel til din arbejdsplads, og du er en stabil og arbejdsom med­arbejder.

IT kompetencer

Flair for IT, herunder godt kendskab til Word.

Sproglige kompetencer

Du behersker dansk i skrift og tale, samt engelsk på brugerniveau.

Kontakt

Du kan læse mere om ProSelection på www.proselection.dk eller kontakte os på Tlf. 70 22 70 79

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 99
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk