Proselection

T:  7022 7079

Regnskabsansvarlig søgestil et længerevarende vikariat hos en spændende servicevirksomhed på Djursland

Regnskabsansvarlig søges til et længerevarende vikariat hos en spændende servicevirksomhed på Djursland

Beskrivelse

Til en af vores kunder på Djursland søger vi en selvkørende regnskabsansvarlig. Som regnskabsansvarlig vil du få en spændende og alsidig hverdag, hvor du vil varetage bogholderiet fra a-z for det danske moderselskab samt for det danske datterselskab. Du vil indgå i en økonomiafdeling med i alt tre kollegaer i moderselskabet og to i datterselskabet. Vikariatet varer indtil udgangen af året, hvorefter der vil være mulighed for forlængelse. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

Arbejdsopgaver

  • Kreditorbogholderi
  • Debitorbogholderi
  • Løn
  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Månedsafslutning
  • Moms
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en international servicevirksomhed, der har eksisteret i mere end 30 år og som oplever en fortsat vækst. Virksomheden arbejder progressivt og innovativt indenfor markedet for vedvarende energi og tilstræber at levere den bedste service til deres kunder.

Personlige kompetencer

Som person er du imødekommende, åben, positiv og har et højt energiniveau. Du har en selvstændig, ansvarlig og detaljeorienteret tilgang til dine arbejdsopgaver. Desuden går du op i at følge dine arbejdsopgaver til dørs. Det er vigtigt, at du har solid erfaring med opgaverne i bogholderiet og at du er med til at præge det gode humør på arbejdspladsen.

IT-kompetencer

Du har flair for IT og er vant til at arbejde med forskellige økonomisystemer

Erfaring & uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk samt engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

 

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3274
Kontrakt type / Vikariat
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Djursland
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk