Proselection

T:  7022 7079

Regnskabsmedarbejder medfokus på debitorbogholderi søges til vækstende virksomhed i København

Regnskabsmedarbejder med fokus på debitorbogholderi søges til vækstende virksomhed i København

Beskrivelse

Som regnskabsmedarbejder bliver du en del af en afdeling på i alt fire medarbejdere. Du vil få en alsidig og selvstændig hverdag, hvor dit hovedfokus vil være på debitorbogholderiet. Derudover vil du supportere med andre regnskabsmæssige opgaver i afdelingen. Der er gode udviklingsmuligheder i stillingen og virksomheden, hvorfor der er muligheder for at sætte dit eget præg på funktionen. Dine opgaver vil primært bestå af:

Arbejdsopgaver

  • Debitorbogholderi
  • Bogføring
  • Afstemning
  • Kreditorbogholderi
  • Deltagelse ved månedsafslutning
  • Ad hoc opgaver

Om virksomheden

Der er her tale om en veletableret, vækstende handelsvirksomhed beliggende i København. Virksomheden beskæftiger i alt knap 100 medarbejdere fordelt på flere lokationer. I virksomheden eksisterer der en uformel, ungdommelig og familiær atmosfære, hvor højt engagement præger hverdagen. Virksomheden tilbyder pensionsordning, sundhedsforsikring og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du arbejder vedholdende, struktureret og kvalitetsbevidst med dine arbejdsopgaver og er ærekær omkring det arbejde, du leverer. Du har fundet din rette hylde i regnskabsfaget og har en stolthed for faget, hvorfor du har en god talforståelse og kan forholde dig kritisk til tallene. Du trives i en dynamisk og ungdommelig virksomhed. Som person er du nysgerrig, ser muligheder og har gåpåmod, hvorfor du har lyst til at udvikle dig i stillingen. Sidst, men ikke mindst, er du selvhjulpen og serviceminded, og du møder på arbejde med godt humør og en positiv indstilling.

IT-kompetencer

Du har stærke IT-kompetencer.

Erfaring & uddannelse

Du har en relevant uddannelsesbaggrund indenfor regnskab.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Christina Nielsen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3466
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk