Proselection

T:  7022 7079

Regnskabsmedarbejder medfokus på finans søges til spændende international designvirksomhed i København

Regnskabsmedarbejder med fokus på finans søges til spændende international designvirksomhed i København

Beskrivelse
Som regnskabsmedarbejder vil du håndtere virksomhedens finansbogholderi fra den daglige drift til og med måneds- og årsafslutning. Du bliver en del af en økonomifunktion der, udover dig, består af en kreditorbogholder, en CFO og en regnskabschef som du vil referere til. Der vil være gode muligheder for at sætte præg på arbejdsgange og processer. Du vil varetage opgaver af nedenstående karakter.

Arbejdsopgaver
• Finansbogholderi
• Afstemninger
• Periodiseringer
• Bogføring
• Moms
• Deltagelse i månedsafslutning
• Deltagelse i årsafslutning
• Backup for kreditorbogholder
• Ad hoc-opgaver

Om virksomheden
Her er tale om en dansk designvirksomhed, som siden etableringen i 2016, har oplevet meget stor vækst. I dag sælger virksomheden sine produkter over hele verden og har en gruppe internationale investorer bag sig. Virksomheden forventer yderligere vækst både i forhold til datterselskaber, omsætning og indtjening. På hovedkontoret i det centrale København arbejder 30 medarbejdere i et uformelt og dynamisk miljø.

Personlige kompetencer
Du har en frisk og positiv indstilling til hverdagen samt arbejder grundigt og kvalitetsorienteret med dine arbejdsopgaver. Som person er du imødekommende og har gode samarbejdsevner. Du forstår at tage ansvar for dine opgaver og evner at holde fokus på detaljen. Derudover formår du at arbejde målrettet og struktureret i et arbejdsmiljø, hvor samarbejde og kvalitet står i højsædet.

IT-kompetencer
Du har flair for IT

Uddannelse & Erfaring
Du har flere års erfaring fra en lignende stilling

Sprog
Dansk samt engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner
Søren B. Christiansen & Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3838
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk