Proselection

T:  7022 7079

Selvstændig ogerfaren bogholder søges til veldrevet forvaltningsselskab beliggende i Gentofte

Selvstændig og erfaren bogholder søges til veldrevet forvaltningsselskab beliggende i Gentofte

Beskrivelse

Trives du med en bred vifte af opgaver indenfor bogholderiet? Og kan du stå med ansvaret for flere selskaber selv? Så er det måske dig vi leder efter.

Du vil i rollen som bogholder forvalte en række ejendommes økonomifunktion fra A-Z, og du vil varetage alt fra det daglige bogholderi til og med forberedelse af årsafslutning. Du vil blive en aktiv del af en velbalanceret virksomhed, med en alsidig arbejdsdag. Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

  • Daglig kontering og bogføring
  • Debitor- og kreditorafstemning m.v.
  • Afstemning af banker, mellemregninger m.v.
  • Huslejeopkrævning m.v.
  • Udarbejdelse af forbrugsregnskab, varmeregnskaber m.v.
  • Udarbejdelse af materialer til revision
  • Løbende kontakt med lejere (ofte i samarbejde med kollegaer)
  • Adhoc opgaver

Om virksomheden

Her er tale om et veletableret ejendomsadministrationsselskab, som er privatejet. Virksomheden er stiftet i 2006, og forvalter ejendomme i hele Danmark. De forvalter og administrerer 40 ejendomsselskaber, og den samlede porteføljes værdi overstiger 2 mia. kr. Selskabet tæller i dag 17 ansatte, hvoraf de ni er administrative medarbejdere på kontoret i Gentofte. Der lægges stor vægt på trivslen og den gode stemning gennemsyrer hverdagen. Der tilbydes gode personaleforhold med blandt andet sundhedsforsikring, frokostordning, sociale arrangementer og fejringer af mærkedage.

Personlige kompetencer

Du er en fagligt stærk og selvstændig medarbejder, som ved hvor det er nødvendigt at tage fat. Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver, samtidig med at du er en god teamplayer og leverer dagligt en engageret samt dedikeret indsats. Du er løsningsorienteret og fleksibel, og trives med både store og små opgaver. Som person er du pligtopfyldende og sørger for, at dine opgaver leveres korrekt og til tiden.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Erfaring & uddannelse

Du har måske en merkonomuddannelse og har solid regnskabserfaring.

Sprog

Lettere engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Mads Skjærlund

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3829
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Gentofte
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk