Proselection

T:  7022 7079

Selvstændig ogerfaren økonomiansvarlig søges til større organisation i Odense

Selvstændig og erfaren økonomiansvarlig søges til større organisation i Odense

Beskrivelse

Som økonomiansvarlig vil du varetage organisationens daglige økonomifunktion med reference til organisationens ledelse. Da du får ansvaret for de daglige opgaver fra A-Z, er det væsentligt, at du har solid erfaring med økonomi og regnskab, som du kan trække på i din opgaveløsning. Stillingen er på 34 timer om ugen, men du får løn for 37 timer. Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

  • Finans
  • Debitorstyring
  • Kreditorstyring
  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Budget og budgetopfølgning i samarbejde med ledelsen
  • Klargøring til revision
  • Måneds- og årsafslutning
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en større organisation med afdelinger over hele landet, som har eksisteret i mere end 100 år. Du bliver en del af afdelingen i Odense, som beskæftiger godt 30 medarbejdere. I afdelingen er der et uformelt arbejdsmiljø, hvor der hersker en behagelig og uformel omgangstone. Afdelingen tilbyder gode ansættelsesforhold i form af god pensionsordning, en aktiv personaleforening, syv ugers ferie samt 34 t. arbejdsuge med fuld løn for 37 timer.

Personlige kompetencer

Du er en fagligt stærk og selvstændig medarbejder, som ved, hvor det er nødvendigt at tage fat. Du er løsningsorienteret og formår at identificere Problemstillinger samt finde løsninger til disse. Du er initiativrig og trives i en dagligdag, der til tider kan være hektisk, hvorfor du ligeledes er omstillingsparat. Som person er du udadvendt, positiv og engageret i din arbejdsplads.

IT-kompetencer

Du har flair for IT. Erfaring med Navision er en fordel.

Erfaring & uddannelse

Erfaring fra en lignende stilling vægtes højere end uddannelse.

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Søren Christiansen & Helene H. Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3667
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Odense C
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk