Proselection

T:  7022 7079

Selvstændig ogerfaren regnskabsansvarlig på deltid 30 timer søges til spændende distributør af skønhedsprodukter beliggende i København

Selvstændig og erfaren regnskabsansvarlig på deltid 30 timer søges til spændende distributør af skønhedsprodukter beliggende i København

Beskrivelse

Trives du med en bred vifte af opgaver indenfor bogholderiet? Og kan du stå med ansvaret selv? Så er det måske dig vi leder efter.

Du får i rollen som regnskabsansvarlig ansvaret for virksomhedens økonomifunktion fra A-Z, og du vil varetage alt fra det daglige bogholderi til og med forberedelse af årsafslutning. Du vil blive en aktiv del af en ambitiøs virksomhed, med en alsidig arbejdsdag. Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

  • Kreditorer
  • Debitorer
  • Finans
  • Afstemninger
  • Løn
  • Lager
  • Moms
  • Måneds- og årsafslutning
  • Klargøring til revision
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en veletableret distributør af professionelle skønhedsprodukter, som er blandt Danmarks førende. Virksomheden er stiftet i 1994, og ejeren er med sine visioner og nytænkning, en drivkraft i udviklingen. Kvalitet, nytænkning og passion gennemsyrer virksomhedens DNA. Din arbejdsdag vil foregå i gode rammer, med kollegaer, som er glade og passionerede, og du har mulighed for selv at tilrettelægge opgaver og processer. Man skal være glad for at gå på arbejde, og kulturen bærer præg af højt til loftet, passion og omsorg. Der tilbydes fleksible arbejdstider med gode personaleforhold med blandt andet pension, rabatter og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du er en fagligt stærk og selvstændig medarbejder, som ved hvor det er nødvendigt at tage fat. Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver, er kvalitetsfokuseret og leverer dagligt en engageret samt dedikeret indsats. Du er løsningsorienteret og formår at identificere problemstillinger samt finde løsninger til disse. Som person er du pligtopfyldende og sørger for, at dine opgaver leveres korrekt og til tiden. Derudover er du udadvendt, positiv og engageret i din arbejdsplads.

IT-kompetencer

Du har gerne erfaring med Navision

Erfaring & uddannelse

Flere års erfaring fra en lignende stilling er vigtigere end uddannelse.

Sprog

Lettere engelsk

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Mads Skjærlund

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3813
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Deltid
Løn / Efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk