Proselection

T:  7022 7079

Selvstændig ogpålidelig kreditorbogholder søges til stor international virksomhed i København

Selvstændig og pålidelig kreditorbogholder søges til stor international virksomhed i København

Beskrivelse

Er du en proaktiv og struktureret kreditorbogholder, som nyder at arbejde med kreditorbogholderi, dets processer og arbejdsopgaver? Trives du i et stærkt fagligt og uformelt arbejdsmiljø med godt sammenhold og arbejdsklima? Kan du nikke genkendende til dette, så er du lige den, som vi søger.

Som kreditorbogholder i denne vækstende virksomhed vil du være en aktiv del af kreditorafdelingen på syv medarbejdere inklusiv dig og referere til en teamleder. I stillingen vil du have ansvar for dine egne selskaber samt agere backup for dine kollegaer som ligeledes vil give dig en hjælpende hånd. Hos virksomheden finder du et energisk og temaorienteret sammenhold, hvor man løfter i flok. Det vil i virksomheden være mulighed for fleksibilitet og indflydelse på planlægning af din arbejdstid, så den bedst passer til dig.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Håndtering af kreditorbogholderi fra A-Z i størstedelen af EMEA
  • Håndtering af leverandørfaktura (Workflow)
  • Rykkeprocedure - intern godkendelse af faktura
  • Automatisk og manuel betaling af faktura
  • Afstemning af kontoudtog og rykkere
  • Håndtering af fælles mail
  • Telefonisk kontakt eksternt såvel som internt
  • Ansvarlig for eget/egne selskab(er) med back-up fra resten af teamet
  • Ad hoc regnskabsopgaver

Om virksomheden

Der er tale om en international og meget solid logistikvirksomhed, som har været i stabil vækst siden den blev etableret for mere end 40 år siden. I virksomheden finder du omkring 350 medarbejdere på hovedkontoret i Danmark, mens der i hele koncernen er over 2000 medarbejdere. I virksomheden bliver du en del af et fagligt stærkt økonomiteam, som har en uformel omgangstone med en proaktiv attitude. Ydermere prioriteres gode personaleforhold med bl.a. en lækker kantineordning, sundhedsforsikring og pensionsordning.

Personlige kompetencer

Vi ser gerne, at du er en holdspiller, der også kan arbejde selvstændigt og sikre en høj kvalitet af egne arbejdsopgaver. Du er en proaktiv medarbejder, som ikke er bange for tage fat og have egne arbejdsopgaver. Det er vigtigt, at du formår at arbejde grundigt, men samtidig altid holder et godt overblik over dine arbejdsopgaver. Det forventes derfor, at du er godt bekendt i dit fag og har erfaring fra lignede stillinger.

IT-kompetencer

Du har gerne erfaring med et eller flere økonomisystemer

Uddannelse & Erfaring

Erfaring fra lignende stillinger er vigtigere end uddannelse

Sprog

Lettere engelsk

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen & Nicoline Kjær

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3980
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk