Proselection

T:  7022 7079

Selvstændig ogudadvendt regnskabsmedarbejder søges til dynamisk virksomhed i København

Selvstændig og udadvendt regnskabsmedarbejder søges til dynamisk virksomhed i København

Beskrivelse
Trives du med en alsidig hverdag hos en virksomhed med højt til loftet og brænder du for allround bogholderi, dets processer og arbejdsopgaver? Så er du lige den regnskabsmedarbejder, som vi søger. Som regnskabsmedarbejder vil du tage hånd om mange arbejdsopgaver i økonomiafdelingen. Du vil blive en aktiv del af regnskabsfunktionen, som består af tre medarbejdere inklusiv dig, og du vil referere direkte til virksomhedens CFO. Du vil i stillingen have dine egne ansvarsområder og tage del i afdelingens mange regnskabsopgaver. Hos virksomheden finder du et godt socialt sammenhold og en uformel omgangstone. Ligeledes vil du fra virksomhedens ikoniske lokaler kunne nyde en imponerende udsigt.
Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver
• Kreditor- og debitorstyring
• Finans – bogføring og afstemning af balanceposter
• Rejseafregninger, afstemning af Mastercard
• Bogføring og afstemning af bank
• Afregning og afstemning af moms afgifter
• Indberetning Intrastat og EU-salg (uden moms)
• Deltagelse i månedsafslutning
• Deltagelse i årsafslutning
• Ad hoc

Om virksomheden
Her er tale om en meget spændende handelsvirksomhed med en international profil med omkring 40 medarbejdere, der siden dens etablering for godt 20 år siden har været i solid vækst. Virksomheden er en del af modebranchen og beskæftiger sig med design og salg af herretøj. De er kendte for at designe moderne tøj i god kvalitet. I virksomheden bliver du en del af et friskt økonomiteam, som har en uformel omgangstone. Ydermere prioriteres gode personaleforhold med bl.a. rabatordninger, frokostordning og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer
Du er en kvalitetsbevidst, ambitiøs og selvkørende person, som ikke er bange for tage fat og have eget ansvarsområde. Det er vigtigt, at du formår at holde et godt overblik og har en bred regnskabserfaring samt altid sikre at komme i mål med dine deadlines. Ligeledes ser vi gerne, at du er en serviceminded og udadvendt person, som har lyst til at blive en del af holdet. Det vil desuden være en fordel i dit arbejde, at du har en positiv tilgang til udfordringer samt agerer proaktivt og lærelystent.

IT-kompetencer
Du har gerne erfaring med Navision.

Uddannelse & Erfaring
Flere års erfaring fra lignende stillinger er vigtigere end uddannelse

Sprog
Dansk og lettere engelsk i skrift og tale.

Kontaktpersoner
Maja Frøhlke Sørensen & Nicoline Kjær

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3938
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk