Proselection

T:  7022 7079

Selvstændig regnskabsmedarbejdersøges til spændende og vækstende virksomhed beliggende i København

Selvstændig regnskabsmedarbejder søges til spændende og vækstende virksomhed beliggende i København

Beskrivelse

Som regnskabsmedarbejder vil du varetage det daglige bogholderi med reference til virksomhedens økonomichef. Da virksomheden befinder sig i en spændende periode med vækst og udvikling, vil din hverdag være alsidig, og du vil have gode muligheder for at påvirke og etablere økonomifunktionens arbejdsprocesser. Det er væsentligt, at du har god erfaring med økonomi og regnskab, som du kan trække på i din opgaveløsning. I din hverdag er det vigtigt, at du har en selvstændig tilgang til dine arbejdsopgaver samtidigt med, at du har fokus på det gode samarbejde med dine kolleger. Dine opgaver omfatter:

Arbejdsopgaver

  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Betalinger
  • Fakturering
  • Debitorstyring
  • Kreditorstyring
  • Løn
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en spændende virksomhed, som har eksisteret siden 1948 og skal til at gennemgå en professionaliseringsproces som led i deres vækst. I virksomheden er der en positiv, rummelig, åben, engageret og behagelig stemning i hverdagen, og der lægges vægt på at omfavne forskelligheder. Virksomheden har frivillige ressourcer ansat, der en flad struktur og man hjælper og sparrer med hinanden for at sikre den bedste opgaveløsning. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold som sundhedsforsikring, pensionsordning og feriefridage.

Personlige kompetencer

Du kan begå dig professionelt i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du giver en hånd med, hvor der er behov for det. Samtidig formår du at arbejde selvstændigt og proaktivt med dine opgaver. Du arbejder grundigt, struktureret og kvalitetsorienteret samt overholder dine deadlines. Du er imødekommende, ansvarsbevidst og serviceorienteret overfor både kolleger og eksterne interessenter.

IT-kompetencer

Erfaring med E-conomic er et krav

Erfaring & Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

 

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3478
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk