Proselection

T:  7022 7079

Senior bogholder/controllersøges til barselsvikariat hos medicinalvirksomhed beliggende i Ørestadsområdet  

Senior bogholder/controller søges til barselsvikariat hos medicinalvirksomhed beliggende i Ørestadsområdet  

Beskrivelse

Til et barselsvikariat på 12 måneder søges en senior bogholder/controller, der vil få en alsidig arbejdsdag bestående af opgaver indenfor det daglige bogholderi samtidig med at du skal udarbejde analyser, månedsafslutning og rapportering til moderselskabet. Virksomhedens økonomiafdeling består af en Finance Manager, som du vil referere til samt en regnskabsassistent. Dine opgaver vil primært være:

Arbejdsopgaver

  • Bogføring
  • Fakturering
  • Afstemninger
  • Moms
  • Analyser
  • Månedsafslutning
  • Rapportering til moderselskab

Om virksomheden

Der er tale om en veletableret virksomhed, der udvikler medicinalprodukter. Virksomhedens moderselskab ligger i England og det danske selskab har eksisteret siden 2003. I Danmark beskæftiges lige under 15 ansatte, der arbejder i et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på samarbejde og holdånd. Der tilbydes gode ansættelsesvilkår i form frokostordning, fleksible mødetider, sundhedsforsikring og mulighed for at arbejde hjemmefra.

Personlige kompetencer

Som person er du ansvarsfuld og besidder et stort gåpåmod. Herudover er du fleksibel og ikke bange for at give en hånd med, hvor der er behov for det. Du arbejder struktureret og disciplineret med dine opgaver. Desuden besidder du et stort drive og vilje til at tilegne dig ny viden og udvikle dig.

IT-kompetencer

Du har flair for it.

Erfaring & uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse. Du har flere års erfaring har en lignende stilling. 

Sprog

Engelsk er koncernsprog

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3512
Kontrakt type / Barselsvikariat
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Ørestad
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk