Proselection

T:  7022 7079

Serviceminded ogkvalitetsfokuseret regnskabsassistent søges til solid virksomhed i Greve

Serviceminded og kvalitetsfokuseret regnskabsassistent søges til solid virksomhed i Greve

Beskrivelse

Er du en pålidelig og imødekommende regnskabsassistent, der trives med en alsidig hverdag? Befinder du dig godt i et uformelt og dynamisk miljø, hvor der er stor fleksibilitet? Så er du lige den, som vi søger.

Som regnskabsassistent vil du blive en del af en virksomhed med 26 medarbejdere, hvoraf fem sidder i administrationen. Her vil du varetage opgaver som fakturering, bogføring og afstemninger. Du vil også assistere dine kollegaer, da der lægges stor vægt på i virksomheden at løfte i flok. I virksomheden finder du en uformel stemning med højt til loftet. Du vil også ansættelse hos virksomheden kunne have stor indflydelse i forhold til planlægning af din arbejdstid således, at den passer bedst til dig. Stillingen er på 20 timer pr. uge.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Fakturering af ordre
  • Telefon/ Mail
  • Opfølgning og afstemning af indkøb
  • Bogføring
  • Opfølgning på indkøb
  • Backup for kollegaer
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Her er tale om en bundsolid og moderne virksomhed, der blev grundlagt i 1986 og siden har vækstet kontinuerligt. Virksomheden er underleverandør til nogle af største og bedst profilerede virksomheder i dansk erhvervsliv. Der er 26 medarbejdere i virksomheden og fem medarbejdere i administrationen. I virksomheden opleves en uformel og afslappet stemning som blandes med en kvalitetsbevidst og serviceminded stemning overfor virksomhedens kunder. Virksomheden prioriterer gode personaleforhold i form af sociale arrangementer, pensionsordning og bonusser.  

Personlige kompetencer

Vi forestiller os, at du er en imødekommende, ansvarsfuld og omstillingsparat person, som ikke er bange for tage fat og har flair for administrative opgaver. Du arbejder struktureret og holder et godt overblik over dine opgaver samt giver en hjælpende hånd til dine kollegaer ved behov. Ligeledes er du fleksibel, proaktiv og trives i et dynamisk miljø. Erfaring fra lignende stillinger er en fordel.  

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Uddannelse & Erfaring

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk og gerne engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen & Nicoline Kjær

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. 

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3854
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Deltid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Greve
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk