Proselection

T:  7022 7079

Serviceminded regnskabsassistentsøges til mindre og kvalitetsfokuseret virksomhed i Klampenborg

Serviceminded regnskabsassistent søges til mindre og kvalitetsfokuseret virksomhed i Klampenborg

 

Beskrivelse

 I en mindre men stærkt fokuseret virksomhed, bliver du en den af en regnskabsadministrativ afdeling på to personer. Der er rigtigt god mulighed for sparring på opgaverne, og der er mulighed for at række ud på opgaver, der har din interesse.  Dine opgaver vil primært bestå af

Arbejdsopgaver

  • Bogføring, debitorer/kreditorer/finans
  • Afstemning af bank
  • Rykke debitorer, restanceoversigt, inkassosager
  • Mindre fakturering
  • Telefonpasning
  • Betalinger
  • Debitor Vedligehold, rettelser på oplysninger mv.
  • Oprettelse af kreditorer
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Du bliver en del af en virksomhed, der har en fokuseret interesse i ejendomme. Virksomheden består af en mindre sammentømret enhed, hvor der plads til det enkelte individ, der er forholdsvist højt til loftet, man har lidt til smil, og man har en udpræget grad af fleksibilitet i forhold til mødetider.

Personlige kompetencer

Du er stærk på dine tal, du er udpræget serviceminded, og du har forståelse for at levere kvalitet til tiden. Du føler dig godt tilpas i en mindre virksomhed med en genkendelig hverdag, hvor der er plads til at interessere sig for sine kolleger.. du er selvhjulpen og kvalitetsfokuseret, og du møder på arbejde med godt humør og en positiv indstilling.

IT-kompetencer

Gerne Unik, men ikke et krav

Uddannelse

Du har en relevant uddannelsesbaggrund inden for regnskab

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3645
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Klampenborg
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk