Proselection

T:  7022 7079

Serviceorienteret lønbogholdersøges til solid brancheorganisation beliggende i København

Serviceorienteret lønbogholder søges til solid brancheorganisation beliggende i København

Beskrivelse

Er du god til at sikre korrekt lønudbetaling hver måned? Er du serviceminded, positiv og hjælpsom? Nyder du derudover en hverdag, hvor der er plads til at have det sjovt med dine kolleger? Så er du muligvis den rette lønbogholder, som vi søger til en solid brancheorganisation i København. Som lønbogholder vil du blive en del af et samarbejdsorienteret lønteam på to øvrige kollegaer. Sammen håndterer I lønnen til 19 medlemsvirksomheder af varierende størrelser. Lønteamet er del af en større afdeling på i alt 13 medarbejdere. Du vil referere til chefen for lønafdelingen. Arbejdet foregår i et professionelt, uformelt og behageligt miljø i flotte faciliteter. Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver

  • Lønkørsel og -kontrol
  • Løn- og ferieadministration
  • Rådgivning om løn, ferieforhold, overenskomster, arbejdsmarkedsregler mv.
  • Lønsagsbehandling
  • Refusionsansøgninger
  • Håndtering af ansættelseskontrakter
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Virksomheden blev grundlagt i 1926 og beskæftiger i dag ca. 60 medarbejdere. Som brancheorganisation er virksomhedens vigtigste opgave interessevaretagelsen og serviceringen af medlemsvirksomhederne. Virksomheden er en stabil og solid arbejdsplads, som har et professionelt og behageligt arbejdsmiljø. Der tilbydes attraktive personaleforhold såsom blandt andet pensionsordning, frokostordning af virksomhedens egen kok, massageordning, fitnessrum og betalt frokostpause.

Personlige kompetencer

Som person er du struktureret, detaljeorienteret og omhyggelig. Du er udadvendt og trives med at kommunikere med mange på telefon og mail i løbet af din arbejdsdag. Derudover er du vedholdende og selvstændig i din opgaveløsning, men stiller samtidigt din hjælp og sparring til rådighed for dine kolleger. Du er en engageret medarbejder, der møder på arbejde med en positiv indstilling og bidrager til et godt samarbejde med dine kolleger.

IT-kompetencer

Erfaring med Lessor er en fordel

Erfaring & uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3842
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk