Proselection

T:  7022 7079

Serviceorienteret regnskabsmedarbejdermed fokus på kreditorbogholderiet søges til velkonsolideret virksomhed i København

Serviceorienteret regnskabsmedarbejder med fokus på kreditorbogholderiet søges til velkonsolideret virksomhed i København

Beskrivelse

Da virksomheden er i stabil vækst, er der behov for en yderligere medarbejder i regnskabsfunktionen, som består af i alt 4 medarbejdere, en regnskabschef samt en CFO. Som regnskabsmedarbejder med fokus på kreditorbogholderiet vil du beskæftige dig med kreditorbogholderiet i ca. halvdelen af tiden og i den anden halvdel vil du varetage andre regnskabsmæssige opgaver. Der er gode muligheder for at sætte eget præg på områdets arbejdsprocesser, da man løbende søger at optimere disse. Du vil indgå i et tæt fællesskab med dine kolleger i afdelingen, hvor der lægges vægt på at løfte i flok, og hvor der ikke er langt fra ord til handling. Dine opgaver omfatter:

Arbejdsopgaver

  • Afstemninger
  • Kontering
  • Betalinger
  • Bogføring
  • Workflow
  • Scanning af fakturaer
  • Besvarelse af henvendelser vedrørende kreditorer
  • Vedligeholdelse af leverandør stamdata
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en særdeles veletableret ejendomskoncern med ca. 50 medarbejdere. Koncernen blev etableret for ca. 30 år siden og vækster stort. Der eksisterer en flad struktur i virksomheden, og atmosfæren er uformel og behagelig. Fra virksomhedens side tilbydes gode personaleforhold såsom sundhedsforsikring, pensionsordning og frokostordning.

Personlige kompetencer

Du er en imødekommende og kvalitetsbevidst person, der er vant til at arbejde omhyggeligt, detaljeorienteret og selvstændigt. Du har et godt overblik, og forstår at tage ansvar for dine opgaver. Herudover har du gode kommunikationsevner og har en serviceorienteret tilgang i dine arbejdsopgaver. Det forventes, at du har flere års erfaring fra en lignende stilling.

IT-kompetencer

Du har flair for IT. Erfaring med Unik Bolig 4 er en fordel, men ikke et krav.

Uddannelse & Erfaring

Erfaring er vigtigere end uddannelse. Du har gerne erfaring fra ejendomsbranchen.

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Kristine Lorentzen & Søren Christiansen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3421
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk