Proselection

T:  7022 7079

Skarp regnskabsmedarbejdersøges til konsulentvirksomhed i København

Skarp regnskabsmedarbejder søges til konsulentvirksomhed i København

Beskrivelse

Som regnskabsmedarbejder vil du sammen med en økonomichef og tre andre kolleger i økonomiafdelingen stå for den daglige drift af virksomhedens økonomi. Du vil arbejde selvstændigt med dine opgaver, men indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger, da virksomheden går op i et godt samarbejde og vidensdeling med hinanden. Afdelingen arbejder løbende med optimering og tilpasning af arbejdsprocesser, hvorfor du vil have mulighed for at have medindflydelse i afdelingens hverdag og måder at arbejde på. Du vil referere til virksomhedens økonomichef. Dine opgaver vil bestå af:

Arbejdsopgaver

  • Lønkørsel fra a-z
  • Finans
  • Debitorer
  • Kreditorer
  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Moms
  • Deltagelse i måneds- og årsafslutning
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en spændende konsulentvirksomhed, som har eksisteret i godt 10 år. Virksomheden har en stabil, professionel og solid drift, og beskæftiger ca. 100 medarbejdere. I virksomheden er der en flad struktur og en positiv atmosfære. Der tilbydes gode ansættelsesforhold i form af god kantineordning, pension, sundhedsforsikring og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Som person er du imødekommende, struktureret og detaljeorienteret uden at miste overblikket. Derudover er du serviceminded, grundig og tager ansvar for dine opgaver. Du formår at arbejde målrettet og struktureret i et arbejdsmiljø, hvor kvaliteten står i højsædet.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Uddannelse og erfaring

Erfaring fra en lignende stilling er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3608
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk