Proselection

T:  7022 7079

Solid Bogholdersøges til mindre men vækstende produktions- og servicevirksomhed i Hvidovre

Solid Bogholder søges til mindre men vækstende produktions- og servicevirksomhed i Hvidovre

 

Beskrivelse

I en mindre men vækstende produktions- og servicevirksomhed bliver du som virksomhedens bogholder med reference til økonomichefen ansvarlig for hele bogholderiet. Opgaverne løses for og i et tæt samarbejde med virksomhedens økonomichef.

Arbejdsopgaver  

  • Debitorstyring
  • Kreditorstyring
  • Finans
  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Moms
  • Løn
  • Betalinger
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der her tale om en mindre men vækstende produktions og servicevirksomhed, der primært supporterer byggebranchen med deres unikke løsninger. Man opererer i en direkte og kontant hver dag, hvor der er højt til loftet, og hvor man får muligheden for at sætte sit eget aftryk på de daglige processer.

Personlige kompetencer

Du er talstærk og kender bogholderiet hele vejen rundt. Du forstår vigtigheden af nøjagtighed og præcision og leverer altid en kvalitetsfokuseret indsats til tiden. Du befinder dig godt i en virksomhed, hvor man taler lige ud af posen, og du sætter pris på en god og munter tone på arbejdspladsen

IT-kompetencer

Visma gerne, Excel

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3732
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Hvidovre
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk