Proselection

T:  7022 7079

Solid internationalvirksomhed i Ballerup søger to pålidelige og selvstændige regnskabsmedarbejdere

Solid international virksomhed i Ballerup søger to pålidelige og selvstændige regnskabsmedarbejdere

Beskrivelse

Er du en proaktiv og struktureret regnskabsmedarbejder, som brænder for allroundbogholderiet, dets processer og arbejdsopgaver? Trives du i et dynamisk og uformelt miljø med godt sammenhold? Så er du lige den, som vi søger.

Som regnskabsmedarbejder vil du tage hånd om mange arbejdsopgaver i økonomiafdelingen samtidig med, at du vil blive en aktiv del af regnskabsfunktionen, som består af fem medarbejdere inklusiv dig. Du vil i stillingen have dine egne ansvarsområder men også tage del i afdelingens mange andre regnskabsopgaver. Hos virksomheden finder du et godt socialt og professionelt sammenhold med en uformel omgangstone og højt til loftet. I stillingen vil du have mulighed for at have indflydelse på planlægning af din arbejdstid således, at den passer bedst til dig.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Kreditor-, debitor-, og finansstyring
  • Lønadministration for funktionærer og 22 timelønnede 
  • Anlægskartotek
  • Rejseafregninger
  • Deltagelse i månedsluk
  • Procesoptimeringer
  • Oprettelse af standarder og processer
  • Deltage i udarbejdelsen af materiale til årsregnskab
  • Support i forhold til kollegaer
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Her er tale om en meget velkonsolideret og solid eksportvirksomhed i stabil vækst med mere end 50 medarbejdere, der blev etableret for mere end 40 år siden. En del af virksomhedens medarbejdere sidder i Ballerup mens andre sidder i Jylland. Virksomheden består af flere selskaber og har datterselskaber rundt om i verden. I virksomheden bliver du en del af et friskt økonomiteam, som har en uformel omgangstone. Ydermere prioriteres gode personaleforhold med bl.a. mulighed for hjemmearbejde, sundhedsforsikring og lækker frokostordning.

Personlige kompetencer

Du er en proaktiv, ambitiøs og nysgerrig person, som ikke er bange for tage fat og have eget ansvarsområde. Det er vigtigt, at du formår at holde et godt overblik og har en bred regnskabserfaring, da der håndteres regnskaber for flere selskaber i forskellige lande. Ligeledes prioriteres det også, at man er en holdspiller, som ikke er bleg for at give en hjælpende hånd til dine kollegaer

IT-kompetencer

Du har gerne erfaring med Navision.

Uddannelse & Erfaring

Flere års erfaring fra lignende stillinger er vigtigere end uddannelse.

Sprog

Lettere engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen & Nicoline Kjær

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3981
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Ballerup
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk