Proselection

T:  7022 7079

Solid regnskabsmedarbejdersøges til dynamisk virksomhed i Charlottenlund

Solid regnskabsmedarbejder søges til dynamisk virksomhed i Charlottenlund

Beskrivelse

Er du en dygtig og engageret regnskabsmedarbejder, som brænder for bogholderiet fra A-Z, dets processer og arbejdsopgaver? Ønsker du at udvikle dig i et dynamisk og uformelt miljø? Så er du lige den, som vi søger.

Som regnskabsmedarbejder i denne virksomhed bliver du en aktiv del af regnskabsfunktionen i Charlottenlund, der udover dig består af fire kollegaer. Her vil du varetage bogholderiets mange facetter for flere af virksomhedens selskaber. Du vil også assistere teamet i forbindelse med andre regnskabsmæssige opgaver, da der i virksomheden lægges vægt på at løfte i flok. Hos virksomheden er der højt til loftet, en attraktiv lønpakke og gode udviklingsmuligheder.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver

 • Daglig forvaltning af egen portefølje af selskaber, herunder debitor- og kreditorstyring
 • Bogføring
 • Udarbejdelse af trækningsanmodninger og betalinger
 • Udarbejdelse af renteberegninger
 • Beregning af hensættelser og afskrivninger
 • Afstemning af mellemregninger i koncernen
 • Indberetning af moms
 • Udarbejdelse af fakturaer
 • Bankafstemninger
 • Klargørelse af regnskaber og materiale til revision
 • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en solid virksomhed inden for ejendomsudvikling, der blev etableret i 2011 og er i stabil vækst. Virksomheden beskæftiger ca. 35 medarbejdere og består af godt 90 selskaber. Selskaberne står bl.a. for at bygge og udvikle ejendomme over hele Danmark.  Ejendommene udlejes eller sælges efterfølgende til private og virksomheder. Virksomheden gør meget for at styrke lokalmiljøet og bakke op om gode initiativer i de nærområder, hvor de bygger. Der eksisterer en uformel og behagelig atmosfære med god stemning i virksomhedens imponerende lokaler i Charlottenlund. Ydermere prioriteres gode personaleforhold med bl.a. sundhedsforsikring og lækker frokostordning.

Personlige kompetencer

Du er en ansvarlig, kvalitetsbevidst og nysgerrig person, som formår at holde et godt overblik. Samtidig er du hjælpsom og god til at give en hånd til dine kollegaer ved behov. Du har mod på at udvikle dig i stillingen og er ikke bange for at tage fat. Dertil er du godt bekendt i dit fag og har flere års erfaring fra en lignende stilling, hvor du gerne har udført bogføringsopgaver for flere selskaber.

IT-kompetencer

Du har gerne erfaring med E-conomic

Uddannelse & Erfaring

Flere års erfaring fra lignende stillinger er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen & Maja Frøhlke Sørensen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. 

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3961
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Charlottenlund
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk