Proselection

T:  7022 7079

Stærk bogholdermed fokus på løn og finans søges til solid produktionsvirksomhed ved Herning

Stærk bogholder med fokus på løn og finans søges til solid produktionsvirksomhed ved Herning

Beskrivelse

Som bogholder får du ansvaret for virksomhedens lønninger herunder kontakt til lønbureauer i Sverige og Tyskland, hvor virksomheden har to mindre datterselskaber. Udover løn vil du arbejde med en række andre opgaver i forbindelse med virksomhedens finansbogholderi. Du bliver en del af en økonomiafdeling på fire medarbejdere. Dine primære opgaver vil være:

Arbejdsopgaver

 • Lønkørsel til ca. 30 funktionærer
 • Lønkørsel til ca. 80 timelønnede
 • Kontakt til lønbureauer i Sverige og Tyskland
 • Refusioner
 • Fakturering
 • Debitoropfølgning
 • Anlægskartotek
 • Periodiseringer
 • Afstemninger
 • Moms
 • Månedsafslutning
 • Backup for kollegaer
 • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en af veldrevet og solid produktionsvirksomhed, som har eksisteret i mere end 100 år. Virksomheden beskæftiger ca. 120 medarbejdere. I virksomheden er der en uformel og behagelig atmosfære, hvor højt engagement kombineres med kollegialt sammenhold. Virksomheden tilbyder samtidig gode personaleforhold i form af sundhedsforsikring, pension, frokostordning, samt sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du har en regnskabsmæssig baggrund og har flair for tal. Din tilgang til opgaverne er struktureret, grundig og kvalitetsbevidst, og du sætter en ære i at aflevere et korrekt og gennemarbejdet stykke arbejde. Samtidig er du selvkørende, fleksibel og tager ansvar for dine arbejdsopgaver. Sidst men ikke mindst er du en udadvendt og social person, som trives i et uformelt og dynamisk miljø.

IT-kompetencer

Du har flair for IT og erfaring med økonomisystemer           

Uddannelse & erfaring

Du har solid erfaring fra lignende stilling

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Christina Nielsen & Søren Christiansen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3260
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Ved Herning
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk