Proselection

T:  7022 7079

Stærk Bogholdermed solid interesse for løn søges til balanceret vækstorienteret butikskæde i Århus

Stærk Bogholder med solid interesse for løn søges til balanceret vækstorienteret butikskæde i Århus

 

Beskrivelse

I en stærk og effektiv regnskabsafdeling på fem personer, bliver du en af to personer der, udover opgaver inden for det daglige bogholderi, har fat i virksomhedens lønninger. Opgaverne i afdelingen løses med højt humør og i et tæt samarbejde med dine øvrige kolleger.

Arbejdsopgaver  

  • Lønbehandling
  • Bogføring af løn
  • Afstemninger
  • Debitorstyring
  • Opbakning på kreditorer
  • Mastercard-afregning
  • Optimere processer
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er her tale om serviceorienteret butikskæde, der er midt i en balanceret vækstfase, hvor man sikrer sig fundamentet, inden man tager næste skridt. Virksomheden holder et højt humør, der er højt til loftet og man sætter pris på de medarbejdere, der bakker op om intentionen om at løfte i flok. Virksomheden stiller de ressourcer til rådighed, som den kvalificerede kandidat forventer.

Personlige kompetencer

Du har styr på dig selv og dine tal. Du har en interesse for tallene hele vejen rundt og absolut en interesse i lønafviklingen. Du er proaktiv, energisk og fyldt med et positivt sind, der bringer dig og dine kolleger helskindede gennem hverdagen. Du trives med en forholdsvis munter tone, og du er en aktiv deltager i virksomhedens sociale tilbud

IT-kompetencer

Lessor, Excel, gerne Navision

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Helene Holst Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3729
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Århus
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk