Proselection

T:  7022 7079

Stærk lønbogholdersøges til Danmarks Idrætsforbund i Brøndby

Stærk lønbogholder søges til Danmarks Idrætsforbund i Brøndby

Beskrivelse

Elsker du tal og idrættens verden? Vil du være en del af fremtidens sportsbegivenheder? Hvis ja, har du nu mulighed for at blive lønbogholder hos Danmarks Idrætsforbund.

Sammen med en kollega vil du udgøre lønteamet, som varetager lønkørslen fra a-z for ca. 1000 medarbejdere. Det er derfor væsentligt at du har solid erfaring med løn fra a-z fra tidligere ansættelser. Du vil referere til økonomichefen og have fire kolleger i det øvrige økonomiteam, som du deler kontor med. Arbejdet foregår i et humoristisk, uformelt og behageligt miljø. Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver

  • Lønbehandling fra a-z
  • Bogføring af løn
  • Indberetning til Skat
  • Refusionsansøgninger
  • Afstemninger
  • Vejledning til forbund og medarbejdere
  • Lønbudget
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Danmarks Idrætsforbund er en særdeles spændende og aktiv organisation. DIF blev stiftet tilbage i 1896 og er interesseorganisation for foreningsidrætten i Danmark.  Gennem årene er der kommet flere og flere specialforbund til, så DIF-familien i dag består af 62 forbund, ca. 9.000 idrætsforeninger og knap 2 millioner medlemmer. DIF er samtidig national olympisk komité i Danmark.

Danmarks Idrætsforbund har et stærkt værdigrundlag og en flad struktur, hvor den bedste service overfor deres kunder er af højeste prioritering. Der er en humoristisk og uformel atmosfære i organisationen, hvor samarbejde er en væsentlig prioritering i hverdagen. Der tilbydes gode personaleforhold såsom frokostordning, massageordning, fitnessrum og betalt frokostpause.

Personlige kompetencer

Som person er du nysgerrig, selvstændig og ansvarsbevidst. Derudover er du vedholdende, struktureret og ærekær omkring dit arbejde. Du er en engageret medarbejder, der møder på arbejde med en positiv indstilling og bidrager til et godt samarbejde med dine kolleger. Desuden er du servicemindet og proaktiv.

IT-kompetencer

Erfaring med Lessor er en fordel

Erfaring & uddannelse

Erfaring er vigtigere med uddannelse

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3806
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Brøndby
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk