Proselection

T:  7022 7079

Stærk lønbogholdersøges til spændende virksomhed i Odense

Stærk lønbogholder søges til spændende virksomhed i Odense

Beskrivelse

Som lønbogholder får du en alsidig og spændende hverdag, hvor du vil have en bred kontaktflade internt i organisationen. Du vil blive en del af en større økonomiafdeling, hvor lønteamet i dag består af to medarbejdere. Dit hovedfokus i stillingen er løn fra a-z, og du vil have mulighed for at blive lært op i de lønkompetencer, som du måske ikke allerede har. Der vil derfor være gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Dine opgaver vil primært være:

Arbejdsopgaver

  • Lønberegning, -udbetaling og -indberetning
  • Oprettelse og vedligeholdelse af stamdata
  • Refusionsansøgninger
  • Vejledning af kolleger i regler omkring barsel, ferie, overenskomster mv.
  • Analyser og afstemninger
  • Udarbejdelse af lønmateriale til beslutningstagere
  • Deltagelse i månedsafslutning
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er tale om en større virksomhed med mere end 1.000 medarbejdere, som har eksisteret i godt 30 år. I virksomheden er der en uformel stemning som blandes med en dynamisk tilgang til opgaverne og en professionel tilgang til kunderne. Der lægges vægt på gode personaleforhold, hvilket bl.a. afspejler sig i lang anciennitet blandt medarbejderne. Der tilbydes god pension, sundhedsforsikring, personaleforeninger og kantine.

Personlige kompetencer

Som person er du nysgerrig, selvstændig og ansvarsbevidst. Derudover er du vedholdende, struktureret og ærekær omkring dit arbejde. Du er en engageret medarbejder, der møder på arbejde med en positiv indstilling og bidrager til et godt samarbejde med dine kolleger. Desuden er du servicemindet og proaktiv.

IT-kompetencer

Du er en erfaren bruger af et eller flere økonomisystemer

Uddannelse og erfaring

Du har minimum 3-5 års erfaring indenfor regnskab og har erfaring med løn eller ønsker om at lære det.

Sprog

Dansk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3669
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Odense
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk