Proselection

T:  7022 7079

Analytisk økonomimedarbejdermed fokus på moms søges til velkonsolideret, velrenommeret og kvalitetsfokuseret virksomhed i København

Analytisk økonomimedarbejder med fokus på moms søges til velkonsolideret, velrenommeret og kvalitetsfokuseret virksomhed i København

Beskrivelse

I en større regnskabsafdeling i en velrenommeret virksomhed med reference til afdelingens  daglige leder, bliver du i et tæt samarbejde med dine kolleger ansvarlig for helt egne selvstændige opgaver. Du får en forholdsvis stor berøringsflade med mange faggrupper i virksomheden, og der vil være mulighed for at byde ind på opgaver, der ligger et lidt uden for dit primære kompetenceområde. Dit fokus vil være moms og afgifter. Dine opgaver vil lægge inden for følgende områder.

Arbejdsopgaver

  • Moms
  • Afgifter
  • Debitorer, kontrol og sikring af moms og afgifter
  • Kreditorer, kontrol og sikring af moms og afgifter
  • Licenskontrol
  • Indberetninger til offentlige myndigheder
  • Revisorproces, indsamling af dokumentation
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Virksomheden er en særdeles velkonsolideret, aktiv og velkendt deltager inden for sit brancheområde. Der hersker en ligefrem og uformel tone, hvor der er højt til loftet og hvor der i næsten hvilken som helst sammenhæng er kvalificeret sparring til rådighed. Virksomheden tilbyder de forhold som den velkvalificerede og aktive kandidat efterspørger.

Personlige kompetencer

Du har lysten til at lære, du er analytisk fokuseret og byder gerne ind. Du trives med gode sparringsmuligheder og muligheden for den rette vejledning. Du er erkendende og kvalitetsfokuseret, struktureret, og du fungerer godt i et semi-komplekst set-up, der er til at lære.

IT-kompetencer

Excel er vigtigt

Uddannelse

Merkonom, HD-1. del eller tilsvarende

Sprog

Engelsk basis

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3652
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk