Proselection

T:  7022 7079

Stærk ogsolid senior bogholder søges til international produktionsvirksomhed i Hillerød

Stærk og solid senior bogholder søges til international produktionsvirksomhed i Hillerød

Beskrivelse

En innovativ danskejet international produktionsvirksomhed søger en senior bogholder, som bliver en del af en lille men solid regnskabsafdeling. Der hersker en teamspirit i virksomheden, og du vil sparre med både CFO’en og en regnskabsassistent. Du får opgaver indenfor den daglige drift i bogholderiet, som du også hjælper til med controlling og konsolidering af datterselskaber.

 

Arbejdsopgaver

  • Debitorstyring
  • Kreditorstyring
  • Finans
  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Moms
  • Løn
  • Konsolidering af datterselskaber
  • Controlling af datterselskaber

 

Om virksomheden

Her er tale om en veletableret dansk produktionsvirksomhed, der beskæftiger lige omkring 60 ansatte i Danmark. Der produceres miljøvenlige og innovative produkter, som har en bred skare af kunder på B2B niveau over hele verdenen. Der er fem datterselskaber, primært beliggende i Europa. Der er en uformel kultur, hvor teamspirit er et af nøgleordene.

Personlige kompetencer

Du er en fagligt stærk og selvstændig medarbejder, som ved hvor det er nødvendigt at tage fat. Du er løsningsorienteret og formår at identificere problemstillinger samt finde løsninger til disse. Du er initiativrig og trives i en dagligdag, der til tider kan være hektisk, hvorfor du ligeledes er omstillingsparat. Som person er du udadvendt, positiv og engageret i din arbejdsplads.

IT-kompetencer

Du har solide IT kompetencer,

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Mads Skjærlund

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3744
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Efter kvalifikationer
Sted / Hillerød
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk