Proselection

T:  7022 7079

Stærk Økonomimedarbejdermed fokus på finans og lettere controlling søges til Lundgrens Advokatpartnerselskab i Hellerup

Stærk Økonomimedarbejder med fokus på finans og lettere controlling søges til Lundgrens Advokatpartnerselskab i Hellerup

Beskrivelse

Som økonomimedarbejder vil du blive økonomichefens højre hånd og varetage en bred vifte af økonomiopgaver. Du vil have særligt fokus på finansbogholderiet og lettere controlling i ansættelsen. Du vil indgå i et tæt samarbejde med tre kollegaer omkring den daglige drift af økonomifunktionen, men bliver en del af en større afdeling på i alt 11 medarbejdere. I afdelingen er der fokus på godt samarbejde og løbende optimering af arbejdsprocesser. Du vil derfor have gode muligheder for at påvirke afdelingens processer, således at afdelingen løbende kan levere den bedst mulige service såvel internt som eksternt. Du vil referere til virksomhedens økonomichef. Dine opgaver vil bestå af:

Arbejdsopgaver 

 • Finansbogholderi
 • Moms
 • Controlling
 • Deltagelse i kvartalsafslutning
 • Deltagelse i årsafslutning
 • Bogføring
 • Afstemninger
 • Debitorer (ikke fakturering)
 • Kreditorer
 • Backup for kollegaer
 • Ad-hoc

Om virksomheden

Lundgrens er et af Danmarks førende advokatvirksomheder, som rådgiver erhvervslivet inden for en lang række specialer. Lundgrens beskæftiger ca. 160 medarbejdere og er kendetegnet ved et stærkt fællesskab, nære relationer samt en flad struktur, hvor trivsel og det sociale miljø prioriteres. Der tilbydes gode ansættelsesforhold som blandt andet omfatter en god pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning samt sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du har en relevant regnskabsmæssig baggrund og har erfaring fra en lignende stilling - gerne fra advokatbranchen eller anden rådgivningsvirksomhed. Da du vil indgå i et mindre regnskabsteam, er det vigtigt, at du er hjælpsom og arbejder proaktivt samt løsningsorienteret med dine arbejdsopgaver. Herudover er du ansvarsfuld, grundig og detaljeorienteret i din opgaveløsning. Sidst, men ikke mindst, er du imødekommende, positiv og samarbejdsorienteret.

IT-kompetencer

Du er god til Excel

Uddannelse og erfaring

Erfaring fra en lignende stilling er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Kristine Lorentzen og Søren Christiansen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3885
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Hellerup
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk