Proselection

T:  7022 7079

Stærk regnskabsmedarbejdermed fokus på finans og løn og søges til solid veterinærvirksomhed med hovedkontor i Herlev

Stærk regnskabsmedarbejder med fokus på finans og løn og søges til solid veterinærvirksomhed med hovedkontor i Herlev

Beskrivelse

Du bliver en del af et shared service center, der i dag fungerer som regnskabsfunktion for 22 enheder i Danmark. Shared service centeret (SSC) er aktuelt i gang med en udvidelse således at bogholderiet for af virksomhedens 47 norske enheder fremover vil blive varetaget af SSC. I denne stilling vil hovedansvarsområdet være servicering af en række danske enheder. I den kommende tid vil der være fokus på harmonisering og strømlining af processer samt implementering af en række nye systemer blandt andet ny lønsysteme. Der vil derfor være gode muligheder for at præge din egen stilling og deltage i en række spændende projekter. I alt vil du få mere end 15 gode kollegaer som løfter i flok og som referer direkte til virksomhedens regnskabschef. Din daglige arbejdsdag vil være præget af, at du får ansvaret for regnskabsfunktionen fra A-Z for flere enheder, hvorfor du vil få en alsidig og spændende hverdag med gode muligheder for udvikling og for at være med til at påvirke arbejdsgange og processer.

Dine opgaver vil primært være:

Arbejdsopgaver:

  • Daglig bogføring
  • Afstemninger af balancer
  • Afstemning mod journalsystem
  • Periodiseringer
  • Intern månedsrapportering
  • Udarbejdelse af dokumentation til ekstern revision
  • Lønkørsel fra a-z i forhold til gældende overenskomster
  • Refusioner
  • Momsafregning
  • Ad-hoc

Om virksomheden

AniCura er en familie af velrenommerede dyrehospitaler og -klinikker, specialiseret i pleje og behandling af kæledyr. Virksomheden er en moderne organisation, der arbejder professionelt med de bedste metoder. Høj kvalitet er vigtigt for os og vi ved, at fremtiden er i konstant udvikling og forbedring. Hos Anicura arbejder vi systematisk og effektivt med uddannelse, forskning og vi investerer i medarbejdere og dyrlægeudstyr. Vi deler vores viden med glæde. AniCura, er repræsenteret i 11 europæiske lande og hvert år tager AniCuras 7.000 ansatte sig af mere end 3 millioner dyrepatienter.

På shared service center kontoret i Herlev er der et uformelt og dynamisk miljø med fokus på et højt serviceniveau i forhold til afdelingerne og et godt sammenhold mellem kollegaerne. Fra virksomhedens side tilbydes gode personaleforhold med pension, sundhedsforsikring og frokostordning.

Personlige kompetencer

Du er fagligt stærk og selvstændig i din tilgang til opgaverne, du kender dine tal og er vant til at overskue flere opgaver på én gang. Du formår at arbejde selvstændigt såvel som i teams. Du har et godt overblik, er fleksibel og giver en hånd med, hvor der er behov. Desuden er du servicemindet og proaktiv.

IT-kompetencer

Du er en erfaren bruger af et eller flere økonomisystemer

Uddannelse og erfaring

Du har flere års erfaring fra en lignende stilling

Sprog

Dansk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Kristine Lorentzen og Søren Christiansen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3555
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Herlev
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk