Proselection

T:  7022 7079

Stærk regnskabsmedarbejdermed fokus på rejseafregninger og finans søges til international virksomhed i København

Stærk regnskabsmedarbejder med fokus på rejseafregninger og finans søges til international virksomhed i København

Beskrivelse
Har du lyst til at arbejde med rejseafregninger, kreditorer og finans og blive en del af et økonomiteam på seks medarbejdere, som samarbejder og har et godt kollegialt fællesskab? Så er jobbet som regnskabsmedarbejder noget for dig!

Som regnskabsmedarbejder vil du i samarbejde med en kollega varetage virksomhedens rejseafregninger, kreditor- og finansbogholderi. Du og din kollega vil derfor arbejde tæt sammen og skiftes til at håndtere de forskellige opgaver, så I på den måde kan hjælpe hinanden og sikre at både deadlines og kvalitetskrav overholdes. Der vil være gode muligheder for oplæring i stillingen, da den nuværende medarbejder forsætter sin karriere i virksomheden. Du vil referere til virksomhedens regnskabschef.

Stillingen er på 37 timer inkl. frokost om ugen.

Arbejdsopgaver

     • Kontrol og gennemgang af kreditorbetalinger, rejseregnskaber og rejseudlæg
   • Administration af evt. forskudsbetalinger samt returbetalinger
   • Afstemning af bl.a. flykonto hos rejsebureau, rejserefusion og mellemregningskonti m.fl.
   • Kontrol og opfølgning på kasserapporter samt månedlige overførsler med kontakt til regionalkontorer
   • Afstemninger af kasse og bankkonti
   • Kontering og bogføring af finansbilag, samt kontrol og opfølgning på bogføring
   • Behandling af indkomne fakturaer og videreekspedition til budgetansvarlige
   • Kontering og bogføring af godkendte fakturaer
   • Betaling af godkendte fakturaer
   • Håndtering af moms og lønsumsafgift
   • Fakturering af eksterne udlæg
   • Deltagelse i måneds- & kvartalsafslutning
   • Deltagelse i årsafslutning
   • Deltagelse ved udarbejdelse af budgetter
  • Ad-hoc

Om virksomheden
The company is a Danish impact investor contributing to green, just and inclusive societies as well as supporting the Sustainable Development Goals. The company provides risk capital to companies operating in developing countries across Africa, Asia, Latin America and parts of Europe. Investments are made on commercial terms in the form of equity, loans and guarantees. The company has co-invested in over 1,300 companies in more than 100 developing countries and emerging markets. Contracted investments total EUR 31 billion, of which the company has contributed EUR 3.4 billion. Capital under management is EUR 1.7 billion. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold med attraktiv pensionsordning, kantine, feriefridage og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer
Du er en fagligt stærk og selvstændig medarbejder, som ved hvor det er nødvendigt at tage fat. Du sætter en ære i at have styr på dine tal og tager ansvar for dine arbejdsopgaver. Du er løsningsorienteret og formår at identificere problemstillinger samt finde løsninger til disse. Du er initiativrig og trives i en dagligdag, der til tider kan være hektisk, hvorfor du ligeledes er omstillingsparat. Som person er du udadvendt, positiv og engageret i din arbejdsplads.

IT-kompetencer
Det er en fordel, hvis du har arbejdet med Navision. Herudover er du en erfaren bruger af Office pakken, i særdeleshed Excel.

Erfaring & uddannelse
Du har minimum 5 års relevant erhvervserfaring (efter endt uddannelse), hvor der er opnået erfaring med selvstændig varetagelse og løsning af ovenstående arbejdsopgaver. Herudover er det en fordel, hvis du har en relevant merkonom eller erhvervsakademiuddannelse.

Sprog
Du er flydende i dansk, både i skrift og tale. Herudover kan du også begå dig på engelsk i skrift og tale i forhold til dine arbejdsopgaver.

Kontaktpersoner
Søren B. Christiansen og Mads Skjærlund

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

 

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3833
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk