Proselection

T:  7022 7079

Stærk regnskabsmedarbejdersøges til spændende detailkæde i Ballerup

Stærk regnskabsmedarbejder søges til spændende detailkæde i Ballerup

Beskrivelse
Som regnskabsmedarbejder vil du varetage regnskabsopgaver fra a-z med reference til virksomhedens økonomichef. Du vil blive en del af et ungt økonomiteam bestående af to regnskabsmedarbejdere og to elever i regnskabsafdelingen, samt tre controllere og to lønbogholdere. Du vil få en travl og alsidig hverdag med stor kontaktflade både på hovedkontoret og til virksomhedens butikker. Du vil derfor få en alsidig hverdag og gode muligheder for at lære og udvikle dig både personligt og fagligt. Dine opgaver omfatter primært:

Arbejdsopgaver

• Finans
• Bogføring
• Afstemninger
• Periodiseringer
• Hensættelser
• Månedsafslutning
• Årsafslutning
• Moms
• Deltagelse i projekter og optimeringsopgaver
• Ad hoc

Om virksomheden
Der er her tale om en dansk detailkæde med butikker over hele landet. Virksomheden beskæftiger i Danmark mere end 1.000 medarbejdere. På virksomhedens hovedkontor er der en uformel, direkte og effektiv stemning, som blandes med stor tillid til at medarbejderne selv kan administrere deres tid og arbejdsindsats, så virksomhedens kunder kontinuerligt får markedets bedste produkter og service. Fra virksomhedens side lægges der vægt på gode personaleforhold og der tilbydes bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikringer, kantine.

Personlige kompetencer
Som person er du ansvarsfuld og er ikke bange for at tage styringen, du er proaktiv, struktureret og detaljeorienteret. Derudover er du god til at kommunikere og til at holde overblikket. Der lægges vægt på, at du er god til at samarbejde med dine kolleger, er imødekommende og fleksibel. Derudover er du omstillingsparat og god til at agere i en travl hverdag. Sidst er du vedholdende i din opgaveløsning og hjælper til, hvor er der behov for det.

Erfaring & uddannelse
Erfaring er vigtigere end uddannelse

IT-kompetencer
Du har flair for IT

Sprog
Du behersker dansk i skrift og tale

Kontaktpersoner
Kristine Lorentzen & Søren Christiansen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3500
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Ballerup
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk