Proselection

T:  7022 7079

Struktureret bogholderpå deltid søges til solid virksomhed beliggende i Charlottenlund

Struktureret bogholder på deltid søges til solid virksomhed beliggende i Charlottenlund

Beskrivelse

Som bogholder vil du varetage det daglige bogholderi samt løse administrative opgaver med reference til virksomhedens leder for regnskabsafdelingen. Din hverdag vil være præget af varierede arbejdsopgaver og et godt samarbejde på tværs af virksomheden. Du vil have gode muligheder for at påvirke økonomifunktionens arbejdsprocesser, og det er derfor væsentligt, at du har god erfaring med økonomi og regnskab, som du kan trække på i din opgaveløsning. Stillingen er på 30 timer om ugen. Dine opgaver omfatter:

Arbejdsopgaver

  • Finansbogføring
  • Bogføring af kreditorfakturaer
  • Afstemninger
  • Løn
  • Filoverførsler
  • Klargøring til revision
  • Besvare telefon
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en virksomhed som er stiftet i 1975 og som i dag beskæftiger ca. 40 medarbejdere. I virksomheden er der en positiv, uformel, professionel, åben og behagelig stemning i hverdagen, og man hjælper og sparrer med hinanden for at sikre den bedste opgaveløsning. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold som sundhedsforsikring, pensionsordning, feriefridage og betalt frokostpause.

Personlige kompetencer

Du kan begå dig professionelt i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du giver en hånd med, hvor der er behov for det. Samtidig formår du at arbejde selvstændigt og proaktivt med dine opgaver. Du arbejder grundigt, struktureret og kvalitetsorienteret samt overholder dine deadlines. Du er imødekommende, ansvarsbevidst og serviceorienteret overfor både kolleger og eksterne interessenter.

IT-kompetencer

Erfaring med Navision er en fordel

Erfaring & Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3519
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Deltid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Charlottenlund
Ansættelsesstart / 1. september

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk