Proselection

T:  7022 7079

Struktureret debitorassistentsøges til større international servicevirksomhed beliggende på Frederiksberg

Struktureret debitorassistent søges til større international servicevirksomhed beliggende på Frederiksberg

Beskrivelse

Til en international virksomhed søges en struktureret og kvalitetsbevidst debitorassistent, der skal indgå i virksomhedens debitorafdeling. Afdelingen består af tre faste medarbejdere, en studentermedhjælper og en teamleder. Afdelingen er meget team- og samarbejdsorienteret, og du har derfor egne selvstændige ansvarsområder med gode sparringsmuligheder hos dine kollegaer. I stillingen vil du blandt andet være med til at håndtere virksomhedens svenske debitorer, hvorfor det er en stor fordel hvis du kan forstå og begå dig på svensk. Dine opgaver omfatter blandt andet følgende:

Arbejdsopgaver

  • Sikre korrekt modtagelse af bankindbetalinger, herunder rettidig og effektiv bogføring samt udligning af åbentstående poster
  • Følge op på kunder, der ikke betaler rettidigt
  • Optimere procedurerne for indbetalinger, også via kommunikation med kunder
  • Sikre korrekt oprettelse samt løbende vedligeholdelse af AR-stamdata
  • Udarbejde relevante afstemninger
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en af nordens førende virksomheder inden for sin branche. Man tilbyder en bred vifte af serviceydelser, som alle har til hensigt at hjælpe borgere i nød. Man har en serviceorienteret og kvalitetsbevidst tilgang til forretningen, hvor medarbejderne betragtes som den væsentligste ressource i hverdagen. I hverdagen er der en god og åben atmosfære med en humoristisk tone. Virksomheden følger finanssektorens overenskomst og tilbyder særdeles fordelagtige ansættelsesvilkår, blandt andet i form af frokostordning, fleksible mødetider, afspadseringsordning, pensionsordning og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du er en detaljeorienteret medarbejder, som går op i at levere kvalitet i din opgaveløsning. Du er relations-opbyggende og god til at kommunikere. Du er indstillet på at tage ansvar for dine egne opgaver, men forstår også at indgå i et team. Som person er du udadvendt, positiv og engageret i din arbejdsplads.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Erfaring & uddannelse

Nyuddannet kontorassistent eller et par års erfaring indenfor økonomi og regnskab

Sprog

Flydende svensk er en fordel samt lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3740
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Frederiksberg
Ansættelsesstart / Hurtigt muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk