Proselection

T:  7022 7079

Struktureret regnskabsansvarligsøges til miljøvenlig handelsvirksomhed i Birkerød

Struktureret regnskabsansvarlig søges til miljøvenlig handelsvirksomhed i Birkerød

Beskrivelse

Som regnskabsansvarlig får du ansvar for virksomhedens økonomifunktion fra a-z. Du vil få en spændende arbejdsdag med opgaver der spænder vidt, lige fra ansvaret for det daglige bogholderi til budgettering og rapportering. Du har mulighed for at sætte eget præg på processer og arbejdsgange, og vil referere til virksomhedens ejere. Din hverdag vil foregå i et behageligt og moderne miljø, hvor der er højt til loftet. Dine primære opgaver vil være:

Arbejdsopgaver

 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
 • Bogføring
 • Afstemninger
 • Anlægskartotek
 • Løn og ferieregnskab
 • Rapportering
 • Indberetninger til fx SKAT
 • Budget og budgetopfølgning
 • Måneds- og årsregnskab
 • Klargøring af materiale til revisor
 • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en dansk handelsvirksomhed i vækst der beskæftiger 12 medarbejdere. I virksomheden er der et moderne og entreprenant miljø og fokus på at bidrage til den grønne omstilling. Der er en åben, behagelig og positiv atmosfære i hverdagen, hvor der også lægges vægt på trivsel og godt samarbejde. Der tilbydes gode ansættelsesforhold i form af fleksible arbejdstider, pensionsordning og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du er fagligt stærk og selvstændig. Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver, er kvalitetsfokuseret og leverer dagligt en engageret og dedikeret indsats. Du motiveres af at arbejde med den fulde pallette af opgaver, der foreligger i en regnskabsafdeling. Som person er du pligtopfyldende og sørger for at dine opgaver leveres korrekt og til tiden. Endvidere giver du gerne en hånd med, hvor der er brug for det og bidrager til den gode stemning på kontoret. 

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Erfaring & uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3812
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Birkerød
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk