Proselection

T:  7022 7079

Talstærk regnskabsmedarbejdersøges til velkonsolideret virksomhed i Esbjerg

Talstærk regnskabsmedarbejder søges til velkonsolideret virksomhed i Esbjerg

 

Beskrivelse

Som regnskabsmedarbejder bliver du en del af et større fagligt stærkt team. Du vil få en alsidig og selvstændig hverdag, hvor talmæssige kompetencer kommer i spil. Derudover vil du supportere med andre regnskabsmæssige opgaver i afdelingen. Der er gode sparringsmuligheder. Dine opgaver vil primært bestå af

Arbejdsopgaver

  • Bogføre og afstemme ind- og udbetalinger
  • Afstemme interimskonti og banker
  • Supportere kundeservice ved eftersøgninger af indbetalinger
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Du bliver en del af en virksomhed der er en større spiller inden for sin branche. En virksomhed hvor der er højt til loftet og hverdagen afvikles balanceret, fornuftigt og i en næsten familiær og munter tone. Virksomhedens adfærd afspejler, at medarbejderne er en væsentlig ressource

Personlige kompetencer

Du arbejder vedholdende, struktureret og kvalitetsbevidst med dine arbejdsopgaver og er ærekær omkring det arbejde, du leverer. Du har fundet din rette hylde i regnskabsfaget og har en stolthed for faget, hvorfor du har en god talforståelse og kan forholde dig kritisk til tallene. Du trives i en dynamisk og ungdommelig virksomhed. Som person er du nysgerrig, ser muligheder og har gåpåmod, hvorfor du har lyst til at udvikle dig i stillingen. Sidst, men ikke mindst, er du selvhjulpen og serviceminded, og du møder på arbejde med godt humør og en positiv indstilling.

IT-kompetencer

Du har stærke IT-kompetencer

Uddannelse

Du har en relevant uddannelsesbaggrund inden for regnskab

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3632
Kontrakt type / Barselsvikariat
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Esbjerg
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk