Proselection

T:  7022 7079

Udadvendt ogomstillingsparat debitorbogholder med lønerfaring søges til virksomhed beliggende i Slangerup

Udadvendt og omstillingsparat debitorbogholder med lønerfaring søges til virksomhed beliggende i Slangerup

Beskrivelse

Brænder du for debitorbogholderiet og har du erfaring med løn samt intercompany? Trives du i et uformelt og internationalt miljø, hvor der er højt til loftet? Så er denne stilling noget for dig.

Som debitorbogholder vil du blive en del af en regnskabsafdeling på tre kolleger. Du kommer til at varetage debitorbogholderiet med en anden kollega, hvor du vil få ansvaret for bl.a. debitoropfølgning, intercompany og rejseomkostninger. Derudover vil blive ansvarlig for lønbogholderiet fra A-Z. Du vil få en spændende arbejdsdag, hvor du vil få mulighed for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne. Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

  • Debitoropfølgning
  • Kontoafstemning
  • Lønkørsel
  • Intercompany
  • Indberetning til Danmarks Statistik
  • Rejseomkostninger
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en velfungerende virksomhed, som i Danmark består af 120 medarbejdere. Virksomheden er en del af en stor international koncern med mere end 2500 medarbejdere i Europa. Du vil få din daglige gang på virksomhedens kontor i Slangerup, hvor der hersker en uformel og stemning med et godt kollegialt sammenhold. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold med pension, sundhedsforsikring, frokostordning og sociale arrangementer. 

Personlige kompetencer

Du er selvkørende og har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver. Du er ihærdig og har gåpåmod. Du har et naturligt drive, der medfører, at du arbejder effektivt under forholdsvis stramme deadlines. Derudover tager du ansvar for dine opgaver og evner at holde fokus på detaljen. Du har en positiv tilgang til hverdagen og er frisk på at give en hjælpende hånd til dine kolleger.

IT-kompetencer

Du har solide IT kompetencer

Erfaring & uddannelse

Merkonom eller tilsvarende. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Helene H. Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3836
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Slangerup
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk