Proselection

T:  7022 7079

Udadvendt ogomstillingsparat kreditorbogholder søges til vækstende servicevirksomhed beliggende i Birkerød

Udadvendt og omstillingsparat kreditorbogholder søges til vækstende servicevirksomhed beliggende i Birkerød

Beskrivelse

Brænder du for kreditorbogholderiet, og kunne du tænke dig at blive en del af en spændende vækstrejse? Så er denne stilling lige noget for dig.

Som kreditorbogholder bliver du en del af en virksomhed, som er i gang med at etablere en centraliseret økonomifunktion for virksomhedens lokale afdelinger. Du vil i samarbejde med de øvrige medarbejdere i finansafdelingen servicere virksomhedens afdelinger placeret rundt i hele landet. I vil varetage regnskabet fra A-Z for selskaberne. Du vil have ansvaret for din egen portefølje af opgaver, men også være en del af et hold, der løfter i flok. Samtidig vil der være gode muligheder for at være med til at påvirke arbejdsgange og processer.
Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

  • Kreditorbogholderi fra A-Z
  • Leverandørkontakt
  • Registrering af leverandørfakturaer
  • Godkendelser
  • Betaling af leverandører
  • Bogføring af leverandørbetalinger
  • Afstemninger af leverandørkonti
  • Periodiseringer
  • Ad hoc

Om virksomheden

Servicevirksomheden har eksisteret siden 2019 og omfatter en række lokale afdelinger i Danmark samt datterselskaber i Danmark. Virksomheden er på en spændende vækstrejse og regner med ekspandere til ca. 50-60 lokale afdelinger og datterselskaber i 2022. Virksomheden blev opkøbt af en dansk kapitalfond i juli 2021. Der tilbydes fleksible arbejdstider, frokostordning, sociale arrangementer og mulighed for hjemmearbejdsdage.

Personlige kompetencer

Du er en frisk og omstillingsparat medarbejder, som har et stærkt gåpåmod. Endvidere er du fagligt stærk og selvstændig medarbejder, som ved, hvor det er nødvendigt at tage fat. Du er løsningsorienteret og formår at identificere problemstillinger samt finde løsninger til disse. Du er initiativrig og trives i en dagligdag, der til tider kan være hektisk. Som person er du udadvendt, positiv og engageret i din arbejdsplads.

IT-kompetencer

Du har gerne erfaring med Navision og Microsoft Dynamics 365. Endvidere har du solide IT-kompetencer.

Erfaring & uddannelse

Du har flere års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale.

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Helene H. Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3945
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Birkerød
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk