Proselection

T:  7022 7079

Udadvendt regnskabsmedarbejdersøges til Nellemann Machinery i Kastrup

Udadvendt regnskabsmedarbejder søges til Nellemann Machinery i Kastrup

ProSelection søger for Nellemann Machinery.

Beskrivelse

Har du lyst til at arbejde med bogføring, debitorer, kreditorer og finans samt være en del af en velfungerende regnskabsafdeling? Så er denne stilling noget for dig.

Som regnskabsmedarbejder hos Nellemann Machinery bliver du en del af en regnskabsafdeling bestående af tre erfarne medarbejdere, som står for driften af Nellemann Machinerys bogholderi i Norden. Din arbejdsdag vil være meget alsidig og fyldt med spændende opgaver alt fra bogføring og betalinger til afstemninger og hensættelser. I regnskabsafdelingen hjælper man hinanden, og du vil derfor også give dine kolleger en hånd, når der er behov for det, ligesom de træder til, når du har brug for hjælp. Dine primære opgaver vil være:

Arbejdsopgaver

 • Kreditorer
 • Debitorer (ikke fakturering)
 • Betalinger
 • Bogføring
 • Finans
 • Afstemninger
 • Periodiseringer
 • Hensættelser
 • Moms
 • Deltagelse i måneds- og årsafslutning
 • Ad-hoc

Om virksomheden

Nellemann Machinery er ejet af Nellemann Gruppen, der også driver forretning med import- og detailforretninger inden for bilbranchen. Gruppen er importør af bilmærkerne Aston Martin, KIA, MG samt Isuzu. Herudover ejer koncernen bl.a. et af Danmarks største billeasingselskaber og står for det årlige racerløb Copenhagen Historic Grand Prix. Koncernen beskæftiger ca. 350 medarbejder og omsætter for 2 mia. kr. med en solid bundlinje.

Nellemann Machinery er et helejet datterselskab, der sælger og servicerer maskiner til Vej- & Parkvæsnet, entreprenører og landbrug. Forretningen har i dag en produktportefølje med mærker som Kubota, Bobcat & Holder. Nellemann Machinery er lokaliseret i Danmark, Sverige samt Norge og omsætter for over 200 mio. kr. og beskæftiger 60 medarbejdere. På hovedkontoret i Kastrup er der et uformelt miljø, hvor medarbejderne hver dag bestræber sig på at være kundernes fortrukne valg. Der tilbydes gode personaleforhold med bl.a. pensionsordning og sundhedsforsikring.

Personlige kompetencer

Du er fagligt stærk og selvstændig. Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver, er kvalitetsfokuseret og leverer dagligt en engageret og dedikeret indsats. Du motiveres af at arbejde med mange forskellige opgaver i en regnskabsafdeling. Som person er du pligtopfyldende og sørger for, at dine opgaver leveres korrekt og til tiden. Endvidere byder du gerne ind med den gode ide, når du ser en optimeringsmulighed. 

IT-kompetencer

Du har gerne erfaring med Navision. 

Erfaring & uddannelse

Du har flere års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen og Helene H. Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3841
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Kastrup
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk